Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Taaaak a mi się podobała aluzja redaktora Kornackiego jak pomylił się w danych o trzy konie mechaniczne że zaraz go w internecie będą jakieś "Jasie" disowac... I proszę długo nie trzeba było czekac :) Program był zapewne ustawiony jak większośc rzeczy w TV kto tam pracował ten wie jak to wszytsko wygląda. A co do Hondy hmmmm jak dla mnie to była taka alternatywa dla uboższych co to myślą że Cuoupe rasowe będa mieli bo to Amerykanskie ale no cóż w USA to tym modelem co najwyżej studenciaki jeżdżą więc LANS jak ZŁY ! :D
  • Moderatorzy
Opublikowano

I tak BMW była najlepsze z pokazanych samochodów. :D Ma styl i prezencje.

A Hondzina to bezpłciowy przednionapędowy szajs

Ostatnio patrzyłem za ofertami BMW 840i. (850 odpada z uwagi na dość przestarzały silnik) Niestety 840 z końcówki produkcji mają zaporowe ceny. Ale pomarzyć warto. Może kiedyś do weekendowych przejażdżek .... kto wie :)

Opublikowano
4. Co oznacza Że amorki kosztują "dwie dychy" Dwie dychy czego

Pozniej, którys z nich powiedzial ze to jest 2/3 ceny auta, wiec chyba chodzilo im o 20 tys. zł :lol:

P.S. Ogladał ktos z Was porównanie E92 335i i Volvo C30?

Minus dla BMW za:

-duze zainteresowanie ze strony łysej mlodziezy w szeleszczacych spodniach :duh:

Ten prowadzący mogłby juz dac sobie z tym spokoj, bo motyw z dresiarzami powtarza się za kazdym razem jak, którys z modeli beemek omawiany jest przez niego, albo przez Martynkę i powoli staje sie to nudne.

Dla wrażenia obiektywizmu czasem zachwyca się nad atutami BMW, po czym stwierdza, że jednak nie warto kupic danego modelu(zakup kontrolowany).

Widać, że lubi hondę i samochody japońskie , dlatego nie zdziwilem się, jak wygrała honda, z resztą nie pierwszy raz w tym programie :roll2:

Pamietam jak jakis facet zastanawial sie nad e36 coupe i honda prelude, gosciu juz prawie zdecydowany byl na bmw i te pytania Kornackiego: Ale co ty widzisz w tym samochodzie?? Co w nim jest takiego niezwyklego - tak go zmanipulowal ze wybral honde i biedak pewnie do dzisiaj zaluje, ze nie jezdzi beemerem :wink:

Opublikowano
P.S. Ogladał ktos z Was porównanie E92 335i i Volvo C30?

Minus dla BMW za:

-duze zainteresowanie ze strony łysej mlodziezy w szeleszczacych spodniach :duh:

Oglądałem. Świetne jest to coupe. Nie dość, że mało pali to jeszcze bardzo szybko jeździ.

Ten minus brzmiał tak:

Duże zainteresowanie ze strony łysej (i niezbyt elegancko ubranej) młodzieży. :mrgreen:

Opublikowano

Kornacki lansuje tylko hondę i te pytania czy chciałbym jeździć BMW i ta pauza jakieś nie do mówienia

w programie Martyny testowali te coupe 335 (porównali to do volvo jakiegoś szkaradztwa) i dobrze powiedział ten łysy gość BMW jest dla prawdziwych mężczyzn

a zainteresownie jest ale ze strony extra lasek i tyle

a jak zobaczyłem tego gościa od SECa miałem dosyć

Pozdrawiam

Opublikowano
Taaaak a mi się podobała aluzja redaktora Kornackiego jak pomylił się w danych o trzy konie mechaniczne że zaraz go w internecie będą jakieś "Jasie" disowac... I proszę długo nie trzeba było czekac :)

Hehe. Zadałem sobie trochę trudu i zajrzałem do katalogu. I tak, Honda Accord Coupe 3.0i:

200KM/147kW przy 5500obr/min. (czyli i tak się pomylił) :twisted2:

Podobno wg teorii tego gościa, to Honda powinna mieć 7.5s do setki :!: Katalog: 8.5 w automacie 4 biegowym (dane na 2000 rok).

Rozwalił mnie tekst, że Honda jest elastyczna :!: Napewno, chyba dlatego, że lubi się kręcić jak wiertarka. :duh: Przypuszczam, że 560SEC jest wtedy mega elastyczny.

A tak wogóle to Honda Accord to świetne autko, ale trochę nie pasowało do tego towarzystwa. Zabrakło zdecydowanie Porsche 928 i innych takich rodzynków. Tyle, że wtedy to napewno nic by nie wybrali, bo kolesia poprostu nie było stać na taki wynalazek. Wybrali samochód do wożenia tyłka na co dzień za niewielkie pieniądze, a nie klasyczne coupe lub GT (eksluzywnego pożeracza benzyny).

Opublikowano (edytowane)

No Honda Accord, chociaz to calkiem fajne auto, jest z duzo nizszej półki

następca 560 SEC to CL 600, kosztuje 700 tys zł.

850i gdyby bylo produkowane, kosztowalo by pewnie tyle samo.

Do Maserati Ghibli chyba mozna porownac nowe Maserati Coupe, cena w USA - 85 tyś usd (plus nasze podatki i wyjdzie prawie 400 tyś zł)

A Honda - ok. 120 tyś zł ?

Edytowane przez hruhru
Opublikowano

No, ale prowadzący po raz pierwszy, gdy w programie

było BMW nie powiedział, ze nie lubi BMW

tak to zawsze powtarzał, że nie lubi...

dziś program mi się podobał

BMW Sauber F1 Team; only Pb
Opublikowano
Kornacki lansuje tylko hondę i te pytania czy chciałbym jeździć BMW i ta pauza jakieś nie do mówienia

w programie Martyny testowali te coupe 335 (porównali to do volvo jakiegoś szkaradztwa) i dobrze powiedział ten łysy gość BMW jest dla prawdziwych mężczyzn

a zainteresownie jest ale ze strony extra lasek i tyle

a jak zobaczyłem tego gościa od SECa miałem dosyć

Pozdrawiam

Dokladnie, zawsze jak ogladam ten tandetny Zakup Kontrolowany to mnie bierze, jak koles mowi "Czy napewno chciałbyś jeździć BMW?" Jest beznadziejny. I po za tym ma gebe jakby mial zaraz zwymiotować.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
I po za tym ma gebe jakby mial zaraz zwymiotować.

Zawsze się zastanawiałem co jest nie tak z jego twarzą i ty to trafnie nazwałeś :mrgreen:

Kupujący pięknie wymiękł przy ósemeczce , gdybym miał tyle do wydania na auto to brał bym e31 i nawet gdybym miał suchy chleb wcinać to bym się nie zawachał :D

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupujący pięknie wymiękł przy ósemeczce , gdybym miał tyle do wydania na auto to brał bym e31 i nawet gdybym miał suchy chleb wcinać to bym się nie zawachał :D

Może w końcu do niego dotarło że na rasowe coupe to go jeszcze długo nie będzie stać, co najwyżej może sobie pozwolić na dupowóz. Zresztą nie rozumiem o czym on w ogóle myślał, że za 35kzł kupi auto które w utrzymaniu będzie kosztować tyle co fiat albo skoda, hehehehe.