Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Powiedzcie mi ile cm ma znaczek na masce w E39 z 2001r ?

Chce kupic nowy a nie chce mi sie go mierzyć :)

Pozdrawiam,

Pavlo.

Opublikowano
endriu dobrze napisał z tyłu 72mm jedynie w mojej mam z tyłu 80mm bo jakiś matoł taki założył na sila i jak chciałem założyć oryginał to okazało się że lakier jest przytarty na krawędzi i też musiałem założyć 80mm by nie było widać :D
Opublikowano
DAREX pięknie to ujołeś ale w masce i w klapie sa odpowiedniej wielkości wytłoczenia no to nie zabardzo można znaczki pozamieniać
Opublikowano

ja niestety też mam podrapany znaczek z przodu, ale nie będę więcej wymieniał, ukradli mi już dwa w warszawie i trzeciego im nie zafunduje

wole mieć brzydki znaczek niż znowu podrapaną maskę :cry2:

Opublikowano
Jeżeli, komuś się nie chce ruszyć tyłka, aby zmierzyć średnicę znaczka i pyta o to na forum, to jest szczyt lenistwa i chamstwa. Bez komentarza. Pozdrawiam.
Opublikowano
Jeżeli, komuś się nie chce ruszyć tyłka, aby zmierzyć średnicę znaczka i pyta o to na forum, to jest szczyt lenistwa i chamstwa. Bez komentarza. Pozdrawiam.

Bez przesady od tego jest forum :)

Opublikowano
Witam,

Powiedzcie mi ile cm ma znaczek na masce w E39 z 2001r ?

Chce kupic nowy a nie chce mi sie go mierzyć :)

Co za zbieg okolicznosci, wczoraj stalo mi sie dokladnie to samo. Dzisaj zdjalem znaczeka a jutro jade go kupic. W serwisie 45 zl.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
harleyDJ, a jak ci ktos gwizdnie znaczki a bedziesz mial do wyboru orzy kupnie 3 rodzaje to co zrobisz?? kupisz wszystkie czy zapytasz na forum. wyluzuj troche.
Opublikowano
harleyDJ, a jak ci ktos gwizdnie znaczki a bedziesz mial do wyboru orzy kupnie 3 rodzaje to co zrobisz?? kupisz wszystkie czy zapytasz na forum. wyluzuj troche.

Ten typ tak ma :P

Pozdrawiam,

Pavlo.