Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam nadzieje, że to jego ostatnia kadencja.

Był taki film "Gdzie jest generał ?" Teraz ten tytuł nabiera sensu.

Przepis tak samo idiotyczny jak nasze "elity polityczne" ale nie będzie wyjścia. Dobrze, że ja często wyjeżdzam za granicę to mogę trochę pobyć w normalnym świecie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Jestem, bylem, i bede przeciwny tej durnej ustawie. Nie bedę w słoneczne, gorace dni, ani w jakiekolwiek inne nie wymagające tego pod względem warunków pogodowych miedzy 1 marca a 1 listopada właczal swiatel, zwłaszcza w mieście, gdzie mija się to zupełnie z celem. Jakoś mi się nie zdarzyło nawet w najwieksze upały, zebym nie zauwazył jakiegos auta, mysle ze to sprawa wzroku a nie wlączonych świateł, a mało nie jezdze. Po co zmieniać coś co było dobre? Okres kiedy trzeba uzywac swiateł, i okres letni gdy nie trzeba. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze, właczone swiatła to w jednostkowym ujeciu grosze (w zuzytej benzynie) ale jesli pomnozy sie to w ujeciu rocznym przez ilosc samochodow, to wychodza grube pieniadze. Nie zamierzam tym darmozjadom nabijac jeszcze bardziej kieszeni, wystarczy ze nabijam juz wrecz rozbójniczymi podatkami (zawartymi także w cenie benzyny).

co zrobic , nie jedyna poroniona ustawa to jest .

Niektorzy za nas piszą ze zuzycie paliwa jest wieksze , zarowki bedą sie palic a ja jeszcze dodam żółknięcie reflektorów , blendy bedą gorzej odbijaly swiatlo i co za tym idzie gorsze swiatła będą .

Tylko prosze mnie nie besztac , wyrazilem swoje zdanie .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
Wszyscy się głowią jak zmniejszyć zużycie i emisje, konstruują hybrydy, silniki gasnące po zatrzymaniu, uprzykszające życie EOBD a my z uśmiechem włączymy se światełka :D i to wszyscy naraz tyle milionów a co tam stać nas. GDZIE SĄ ZIELONI śpią hehehe czatują na rospudzie :mad2: Przydałby się sposób Rumuński :mrgreen:
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.