Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam kody bledów ze swojej beemki i moze by ktos mi mogl powiedziec co to za błedy

10-oxygen-sensor control

20-passenger seat occupancy detector

26-injection sensor

24-error speedometer signal

25-engine speed sensor

13-voltage peak metering device

27-bake pad wear indicator

16-fuel tank sensor

10-clamp 15 voltage too high

takie bledy mi wyszly i niewiem co to za bledy a mam taki problem z autem ze niema mocy z ledwoscia dochodzi do 3000 obrotow padla mi turbina i wsadzilem regenerowana poczyscilem wszystko i niechce chodzic auto tak jak ma chodzic brat ma takie urzadzenie do czytania kodow bledow w samochodzie ale niewie co te kody znacza moze ktos wie dzieki

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
W mojej 318 TDS tez mialem problemy z moca silnika. Planowalem juz nawet kupic nowa turbine. Okazalo sie, ze zle mialem podlaczone przewody podcisnieniowe. Z kolektora ssacego podlaczony byl do elektrozaworu, a przewod z serwo do czujnika cisnienia (z jedym wyjsciem)- Zmienilem to i teraz idzie jak rakieta! Sprawdz prawidlowosc podlaczenia przewodow podcisnieniowych do EGR. Kodow bledow niestety nie znam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie ten dział, przenoszę!!!! - MOD

pozdrawiam

Paweł

• 3 tygodnie później...