Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupiłęm niedawno bmw 525 E39 mam kilka problemów zanikają mi cyferki na liczniku i w komputerze , potrzebuje też zaślepke do zderzaka tam gdzie jest zejmowany hak od przczepki oraz nie działa mi telefon nie widzi karty prosze o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znikające cyferki na BC tzw.pixele to prawie że standard(ma to większość z nas),podobno idzie to naprawić,ale nie wiem jak.
Opublikowano
To można naprawić. Mam tel. do gościa co to robi koło wawy. Ja umówiony jestem w przyszłym miesiacu. Gość daje gwarancję. Dam znać jak zrobię. Jeśli chcecie mogę podać nr tel.
Opublikowano
To można naprawić. Mam tel. do gościa co to robi koło wawy. Ja umówiony jestem w przyszłym miesiacu. Gość daje gwarancję. Dam znać jak zrobię. Jeśli chcecie mogę podać nr tel.

Jaka cena, ile to trwa i na ile daje gwarancje?

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Wszystkie szczegóły opiszę w przyszłym miesiącu. ponieważ klient zmienia technologię i dopiero zacznie robić to profesjonalnie w przyszlym miesiącu. o cenie nic nie mówił. trwa to jakieś 3 godz. gwarancja narazie na pól roku. Podam nr tel. możecie pogadać sami. 501674178-naprawa wyświetlaczy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiedyś na którymś z forum znalazłem jak można samodzielnie naprawić pixele.Był to dokument w PDF razem z ilustracjami.Poszukajcie może znajdziecie.