Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zaczęly sie stuki z przodu... Czeka mnie chyba wymiana amorków. Jakie warto zalożyć w e39 530d m-pakiet z 2002r?Felgi mam 17" 8J i 9J chcę kupić oponki Toyo T1-R o wymiarach 235/45 i 255/45 (może 255/40) (dość szeroko, ale czeka mnie wirusowanie i chcialbym, żeby bylo dość bezpiecznie, ale i nie chcę odbić nerek i pogiąć felg, a dziur po zimie...). Jeżdżę i w mieście i poza... :idea:
Opublikowano
stuki z przodu to niekoniecznie amorki, moga to byc tuleje lub sworznie w wahaczach, koncowki drazkow i rozne inne rzeczy. Najlepiej podjedz na stacje kontroli pojazdow albo do dobrego mechanika niech dokladnie obejrzy zawieszenie, bo mozesz zupelnie niepotrzebnie narobic sobie kosztow. Poszukaj na forum duzo bylo juz na ten temat, ale ogledziny to podstawa

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano

Mam seryjny m-pakiet - ale jakie są teraz amorki to nie wiem - zawieszenie jest dość twarde, na pewno twardsze niż w serii e39.

Znalazłem coś takiego:

BILSTEIN

002058 BILSTEIN - B4 Gas

cisnienie gazu, dla pojazdów z podwyższonym dop. obciążeniem osi

nalezy zastosowac seryjny talerz sprezyny

BILSTEIN

006009 BILSTEIN - B4 Gas

cisnienie gazu, dla pojazdów z podwyższonym dop. obciążeniem osi

BILSTEIN

006759 BILSTEIN - B6 SPORT

cisnienie gazu, dla pojazdów bez systemu poziomującego, dla pojazdów z podwyższonym dop. obciążeniem osi, dla pojazdów bez techniki M

Miejsce zabudowy os przednia, rura pojedyncza

BILSTEIN

001932 BILSTEIN - B6 SPORT

cisnienie gazu, dla pojazdów bez systemu poziomującego, dla pojazdów z podwyższonym dop. obciążeniem osi, dla pojazdów bez techniki M

Miejsce zabudowy os przednia, dwururka

BILSTEIN

006760 BILSTEIN - B8 SPRINT

cisnienie gazu, dla pojazdów bez systemu poziomującego, dla pojazdów z techniką M

Miejsce zabudowy os przednia, rura pojedyncza

BILSTEIN

002741 BILSTEIN - B8 SPRINT

cisnienie gazu, dla pojazdów bez systemu poziomującego, dla pojazdów z techniką M

Miejsce zabudowy os przednia, dwururka

CO TO JEST TECHNIKA M - cholera wie - czy to jest m-pakiet, czy chodzi o M5 - CZY KTOŚ WIE??