Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naoglądali sie Tokyo Drift i już masz, nowa subkultura powstanie :wink:

Najwidoczniej drift na ulicach uprawia już za dużo ludzi i trzeba coś nowego.

Dobrze, dobrze tylko patrzeć jak będą miedzy wszystkimi filarami bokiem smigali...Fajnie

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jendak byłbym za tym żeby nie umieszczać linków do filmów gdzie kolesie robią wieś na ulicy !! !! poza tym regulamin tego forum jasno się w tej kwestii wyraża (punkt 6.) :nienie: może być drift ale na zamkniętym placu,torze a nie na ulicy wśród samochodów :)

a ja mam pytanie odnosnie tej wiochy, ktora kolesie odwalaja na ulicy... czy to tego rodzaju glupkowania wymienia sie wczesniej opony na tyle na jakies badziewiaste? chyba troche szkoda byloby zuzyc normalne opony w taki wlasnie sposob (chyba, ze nie doceniam rozwoju intelektualnego oraz zasobow finansowych tych kolesi)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
...czy to tego rodzaju glupkowania wymienia sie wczesniej opony na tyle na jakies badziewiaste? chyba troche szkoda byloby zuzyc normalne opony w taki wlasnie sposob (chyba, ze nie doceniam rozwoju intelektualnego oraz zasobow finansowych tych kolesi)

Czasami się zdarza że zakłądają jakieś lipne stalówki na tył z łysą oponą co by się lepiej bączki kręciło :duh: Zatanawia mnie to dlaczego w każdym takim filmiku leci jakieś techno (czy cokolwiek to jest) :mad2: