Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW 316i z 2000 roku. Mam nadzieję, że szczęśliwym. Mam kilka pytań. Otóż autko kupiłem w niemczech, dokładniej w norymbergii. Mam książkę serwisową wszystkie instrukcje itp.

1. Czy jest czujnik temperatury zewnętrznej w tym modelu bo bardzo się przydaje ta zabawka ale coś znaleść nie mogę.

2. Czy jest jakiś stojaczek na kawe z MC Donaldsa?? :>

3. Nie sprawdziłem koła zapasowego a na miejscu okazało się, że nie ma. gdzie moge kupić tanią dojazdówkę? Może ma ktoś sprzedać taniej :>

4. Radio - ehhh kupie za mniej niż 1000 cd/mp3 orginalne?

Dzieki za podpowiedzi.

Opublikowano
Odp. 4 Polecam PIONEER DEH-P 6900MP IB można kupić nowe na aukcjach za około 800 zł, lub w podobnej cenie JVC KD-G821.

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano
Na i można kupić fajen radyjko za 400 zł ... Ja poleciłbym tańsze bo szkoda szyb...Tak w ogóle to dziwię się tym co kupują takie drogie radia...oczywiście jakość jest o wiele lepsza w nich,ale za to jakie koszty i ryzyko zniszczenia zarówno samochodu jak i radia!!!Złodzieje nie mają skrupułów!kups sobie fajnego Kenwooda,albo Clariona za 400-500 zł i nie pożałujesz!
Freude am fahren...
Opublikowano
Nie interesują mnie radia w standardowej wielkości, chce orginalne do tego modelu bo innymi sknoce sobie całe wnetrze.
Opublikowano
To do tego modelu z mp3 nie kupisz.

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano

BMW BUISNESS CD nie odtwarza MP3 :?:

Poza tym popieram, nie montuj innego niż oryginalne :!: :dance:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Odnośnie radia, to polecam cd bussines(pozostałe będą psuły wizulanie wnętrze). Mi udało się kupic oryginalne, okazyjnie za 500 zł na allegro, jak uszkodzone(końcówka od tunera była do wymiany) i w ten sposób zaoszczędziłem troche gotówki.
Opublikowano
Odnośnie radia, to polecam cd bussines(pozostałe będą psuły wizulanie wnętrze). Mi udało się kupic oryginalne, okazyjnie za 500 zł na allegro, jak uszkodzone(końcówka od tunera była do wymiany) i w ten sposób zaoszczędziłem troche gotówki.

I odtwarza pliki mp3, czyta pełne nazwy i katalogi ?

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano

Ze sie tak podlacze pod temat... :)

Jak kolega chce, to moge mu opchnac oryginalne business cd, bo wlasnie zastanawialem sie nad wymiana na jakas Alpinke :) Puszcze za 500 zl, nieuszkodzone :)

I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.
Opublikowano

Chyba troche sie pospieszylem - podzwonilem wczoraj do paru zakladow car audio i nigdzie nie zrobia mi instalacji w taki sposob, zeby nieoryginalne radio bylo w miare ukryte :cry2: Jedno radio juz stracilem, wiec poki co chyba sie wstrzymam, choc chetnie wsadzilbym cos lepszego :norty:

Przepraszam za zamieszanie :modlitwa:

I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.
Opublikowano
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW 316i z 2000 roku. Mam nadzieję, że szczęśliwym. Mam kilka pytań. Otóż autko kupiłem w niemczech, dokładniej w norymbergii. Mam książkę serwisową wszystkie instrukcje itp.

1. Czy jest czujnik temperatury zewnętrznej w tym modelu bo bardzo się przydaje ta zabawka ale coś znaleść nie mogę.

2. Czy jest jakiś stojaczek na kawe z MC Donaldsa?? :>

3. Nie sprawdziłem koła zapasowego a na miejscu okazało się, że nie ma. gdzie moge kupić tanią dojazdówkę? Może ma ktoś sprzedać taniej :>

4. Radio - ehhh kupie za mniej niż 1000 cd/mp3 orginalne?

Dzieki za podpowiedzi.

1 jest czujnik wyswietlacz na desce zminiasz przyciskiem z pajaka

2.ze stojakami jest ten problem ze albo go masz korytko z roleta za skrzynia biegow albo korytko z wyzlobiniem na 2 kubki

3 .na allegro dostaniesz bezproblemu pewnie nawet oryginalne

4 sebastjan z tego forum chyba moderator elektorniki ma takie radia do tej kwoty oryginalne i polecam raczej oryginalne (montuje tez duze nawigacjie tez oryginalne :)

Opublikowano
BMW BUISNESS CD nie odtwarza MP3 :?:

Poza tym popieram, nie montuj innego niż oryginalne :!: :dance:

roczniki 2004/05 - wychodzily juz z mp3

Opublikowano

Wielkie dzięki za pomoc, poszukam tych zaczepów na napoje ale jak sprawdzałem tam gdzie wskazujesz to była popielniczka. Co do temp zew. to super że jest. Dzięki jeszcze raz.

ps. Jeszcze takie pytanko. Mam bmw 316 i okazało się, że ma pojemność 1895. Myslałem, że 316 maja pojemność 1595 ale to akurat dobrze, że jest mocniejszy. Pytanie tylko ile taka 316 ma koni? 118?

Opublikowano
Nie ma pająka o którym mówisz i nie ma stojaków na napój tam gdzie być powinien tylko popielniczka ;/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Uchwyt na kubki jest nie tam gdzie popielniczka tylko między skrzynią biegów a podłokietnikiem, jeśli go masz. Standardowo jest kuwetka z roletą, może być zamiennie uchwyt na kasety, telefon albo właśnie na kubki.

Looknij na link, część nr 5

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL11&mospid=47628&btnr=51_3241&hg=51&fg=35

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Nie ma pająka o którym mówisz i nie ma stojaków na napój tam gdzie być powinien tylko popielniczka ;/

masz przycisk na przelaczniku swiatel dlugich