Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felix mi też bład wyskoczył za pierwszym razem jak zapaliłem ale jak włączyłem postojówki to zniknął...Teraz jest cisza...

Elektryk powiedział że niektóre kompy jak u mnie się "uczą" i nie będzie błędu po paru odpaleniach...

Największy problem miałem z montażem bo tam są nowe sanki potrzebne żeby sie dobrze trzymało...ale naszczęscie ASO na Narbutta były-koszt 40zł brutto...

Mi wyświetla bład jak mam wyłaczone lampy...jak są właczone jest git! Nie wiem czy coś będe robił...Pojeżdże troche i zobacze...

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

no felix ładnie teraz będzie wyglądał twój samochodzik z nowymi lampkami.Mysle że wkrótce mi je pokarzesz.pozdro mario. :wink:

P.S to mój pierwszy post i znam tylko felixa więc tylko narazie tyle napisałem, a tak apropos witam,na forum. :wink:

Opublikowano
he dzięki :!: :!:

tylko przez słaba pogode średnie zdjęcia wyszły...

Oczyma wyobraźni se dodam resztę :diabel_faja: Ci co chcą to i tak zobaczą swoje :roll2: :roll2: :roll2: :clap: :clap: :clap:

pzdr