Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

po pierwsze to nie ten dzial, po drugie bylo o tym wiele razy we wlasciwym dziale, po trzecie wg. koszty montazu nawigacji sa absolutnie nieadekwatne do jej mozliwosci (zeby bylo jasne, mam fabryczna navi, ale uzywam tez tomtoma - ten wynalazek pokazuje mnostwo innych rzeczy oprocz drogi np. fotoradary, miejsca gdzie stoja najczescie z suszarami)

za navi trzeba zaplacic ok. 5 tys. zl, za najlepszego tomtoma 2 tys. zl, wybor nalezy do ciebie

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
oferował mi gość za 6tyś ale ponoć komplet ze wszystkimi tunerami ze zmieniarką i całym okablowaniem ale elektryk z serwisu twierdzi że i tak nie będzie to działać bo komputery auta nie będą tego "widzieć" Jest to zdanie człowieka co przy tym robi nie moje .
Opublikowano
to wiele przy tym ten gosciu nie robil. ja mialem auto bez navi, zalozylem, i wszystko komputer widzi. Skoro mowi ze sie nie da to juz nawet nie probuj u niego montowac bo ci cos spieprzy. a oryginalna navi to fajna sprawa nie sluchaj kolegi ktory pisal tu wyzej ;)

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czytaj dokladnie co napisalem, a napewno nie napisalem, ze navi bmw jest niefajna...

kazdy decyduje jak wydac swoje pieniadze, jednak porownujac navi bmw za ok. 5 tys. zl z np. tomtomem za 1-2 tys. zl nic nie przemawia wg. mnie za tym wiekszym wydatkiem (tomtom ma lepsza grafike, wiecej funkcji, czesciej aktualizowane mapy, jest bardziej userfriendly)... no chyba, ze komus zalezy na nedznej jakosci tv (co notabene jest opcja)...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1