Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Debica furio!!! mam okazje do kupienia. Powiedzcie coś na ten temat bardzo prosze o opinie. Sprawa pilna!!! :modlitwa: Czy warto??

Odpuść sobie.... Może i tania ale dla mnie nie do przyjęcia, źle na mokrym i niewiele lepiej na suchym. Dla ściśłości: jeździłem na tym tydzień pożyczonym autem, opony były prawie nowe, miały coś ze trzy miesiące auto to seat toledo.

Pozdrawiam

Opublikowano
Jezeli szukasz czegoś taniego to polecam SAWA INTENSA, moim zdaniem super stosunek cena/jakość. Zrobiłem 60tyś na 1kpl (wprawdzie przednim napędem w Primerze) od początku do końca wszystko OK.
Opublikowano
Jezeli szukasz czegoś taniego to polecam SAWA INTENSA, moim zdaniem super stosunek cena/jakość. Zrobiłem 60tyś na 1kpl (wprawdzie przednim napędem w Primerze) od początku do końca wszystko OK.

SAWA :jawdrop: kolejny dziwoląg. Moi rodzicie mieli te opony w samochodzie do momentu az im same nie spadly z felg. Dobrze ze nie jechali szybko, bo az strach pomyslec co by sie moglo stac. :mad2:

Opublikowano

Jezdziłem na tanich syfach i wiem co to znaczy. Odradzam

Twoje bezpieczenstwo to wyobraznia na drodze sprawne auto i dobre laczki.

Wykorzystaj potencjał swojej nowej Garrettki :8)

Pomoc drogowa w Krakowie http://www.janhol.pl

-------------

C-O-N

Opublikowano
mieszkam między Jasłem a Debicą -do luftu zrobisz zakup-może nie jestem lokalnym patriotą ale formułowicze na pierwszym miejscu :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

ja złożyłem frigo na zimę i powiem szczerze ze jest ok. Polecił mi je gośc z wulkanizacji twierdząc ze debica robi dobre opony zimowe ale letnie sa do du...y.

Na lato mam micheliny. Na pewno nikomu nie polecam good year'a - masakra. Rzuca na nich jak cholera!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Arturb- na forum nie przeklinamy, wykropkowanie to też przekleństwo....regulamin forum się kłania....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Barum Bravuris 2. Ja chyba takie na wiosnę założe. W testach wypada najlepiej w klasie opon tanich. Wiadomo że to nie to samo co michelin, pirelli itd, ale dużo tańsze.
E 36 320i '96
Opublikowano
Barum Bravuris 2. Ja chyba takie na wiosnę założe. W testach wypada najlepiej w klasie opon tanich. Wiadomo że to nie to samo co michelin, pirelli itd, ale dużo tańsze.

tez muszę kupic na wiosnę opony, napisz moze gdzie widziałeś, czytałeś ten test, moze jakiś link do artykułu...

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg

Opublikowano
A wiesz Dakun,że nie pamiętam. Wrzuciłem w wyszukiwarkę "testy opon" i grzebałem w necie. Sprawa barumów ma się tak: było kilka testów - na mokrym, suchym, hamowanie, jazda po łuku, akquaplaning (czy jak to się tam pisze). W żadnej z tych prób barumy nie były najlepsze - zajmowały 2,3,4 miejsca. Ale, większość opon jak w jednym teście dostawały ocenę 5, to w innych 3 albo nawet 2. Barumy wszędzie miały ocenę 4 i dlatego wygrały. Oczywiście w klasie opon niskobudżetowych. Jak znajdę test to zapodam linka.
E 36 320i '96
Opublikowano

oki, dzięki Komak

generalnie przy zakupie opon, patrzę na testy niemieckiego adac, co do którego razcej nie można mie zastrzeżeń jeśli chodzi o niezależnosc i obiektywnosc wyników. test opon z 2007 r. znam :) . Kupuję takie opony które nie są bardzo drogie, raczej średnia półka, ale mają możliwie najlepszą lokatę w tych testach.

nie ma jeszcze testu letnich z tego roku, by moze nowe barumy tam się znajdą

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg