Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś korzystał z firm czy osób które zajmują sie sprowadzaniem aut czy organizuja wyjazdy po samochody??? Jeżeli ktoś ma jakies doświadczenia i moze kogoś polecic to bardzo bym prosił o oponie. Szuakm E 39 do 5 000 euro.
Opublikowano

generalnie musisz uważac bo wiekszość z nich to małe cwaniaczki którzy tylko patrzą jakby cie tu okantować......

oczywiście wyjątki potwierdzaja regułę.....

mnie zrobili kiedys na transporcie ,auto miało trafić do polski a zostawili je pod granicą na parkingu -to raz

a dwa to potrącili sobie połowe kwoty ze zwrotnej kaucji gwarancyjnej że auto opuści unię europejską (2001r.)polski jeszcze nie było w UE.

oczywiście najlepiej spisać szczegółową umowę,,,zorientowac sie w kosztach i przepisach i mega dokładnie obejrzec auto -standard

pozdro

Ja chcieć,prosić o wiedzy...
Opublikowano

Po prostu pojedz po samochod z kims, kto Ci pomoze zalatwic wszystkie formalnosci i wyszukac samochod w dobrym stanie. Wszystkie szczegoly (przede wszystkim finansowe) ustal z gory.

Radek540V8 jezdzil kiedys po samochody, zdaje sie, ze kupujacy byli z niego zadowoleni:

http://www.bmw-klub.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1729

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Za 5 tyś euro to oni Ci mogą zwlec jakiegoś składaka zlepionego z trzech. Ludzie trudniący się takim sprowadzaniem często mają dostęp do rozbitków zrobionych na sprzedaż. Za tą cenę będzie ciężko znaleść e 39, wiem bo sam byłem i widziałem ceny.
Opublikowano
Za 5 tyś euro to oni Ci mogą zwlec jakiegoś składaka zlepionego z trzech. Ludzie trudniący się takim sprowadzaniem często mają dostęp do rozbitków zrobionych na sprzedaż. Za tą cenę będzie ciężko znaleść e 39, wiem bo sam byłem i widziałem ceny.

Na ile trzeba liczyć??? Za ile realnie mozna szukac E39??? Biorac pod uwage rok 96 i 97.

Opublikowano
jak bedziesz mial troche szczescia to za 5tys kupisz bmw 520 96r i wcale nie jakiegos szrota, ale niestety zanim po nia z pl przyjedziesz a naprawde bedzie ladna w dobrej cenie to jakis miejscowy handlarz juz ja kupi. takze raczej musisz sie nastawic na jakas prowizje typu 400eur dla handlarza +150 celne, byla jakis czas temu ladna 520 brokat rot met od 1 wlasciciela i orginalnym 145tys z serwisem itd, stan techn i optyczny byl bdb, bo bylem ja ogladac nie miala tam full wypasu ale nawazniejsze bylo klimatronic , alu itd. poszla za 4700eur. aha i nawazniejsze byla bezwypadkowa. owszem zdarzaja sie fajne rodzynki,ale treba byc cierpliwym.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=7642513&id=21hsn2inwic&source=as24_inseratsg_detail_text

zobacz ta, na 5200 napewno zejdzie. jest od prywatnej osoby, mieszkam od tego miejsca okolo 20km, jak cos to daj znac moge podjechac

Witam! Dziekuje za propozycje pomocy. Czyli w razie czego mogę liczyc na Ciebie? Chodzi mi o to żebyś ewentualnie podjechał i zobaczył. ale jeszcze nie teraz. Bo musze sprzedać swoją. Mieszkasz w Niemczech? Powiedz mi co znaczy BMW 520 i 4/5-Türer,

Opublikowano
tak mieszkam w niemczech, 520 tzn 2litry silnik a 4.5turer to drzwi. moge ci pomoc jezeli auto bedzie stalo do 50km od mojego miejsca zamieszkania kod poczt moj to 84130 mozesz wpisac go na scoutach i do 50km . tam szukaj. pierwszy link ktory wyslales pisze ze auto ma lekkie przetarcia lakieru i wgniecenie na tylnych prawych drzwiach-i niema klimatyzacji niewiem gdzie te auta stoja bo to nie jest w moim regionie a drugi link - swieci poduszka powietrzna i jest to cena ostateczna
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
tak mieszkam w niemczech, 520 tzn 2litry silnik a 4.5turer to drzwi. moge ci pomoc jezeli auto bedzie stalo do 50km od mojego miejsca zamieszkania kod poczt moj to 84130 mozesz wpisac go na scoutach i do 50km . tam szukaj. pierwszy link ktory wyslales pisze ze auto ma lekkie przetarcia lakieru i wgniecenie na tylnych prawych drzwiach-i niema klimatyzacji niewiem gdzie te auta stoja bo to nie jest w moim regionie a drugi link - swieci poduszka powietrzna i jest to cena ostateczna

Dzięki J-23!!! No widzisz fajnie ze podesłałem linka. Bo ja po niemiecku raczej nie bardzo, super że mnie przetłumaczyłeś. To juz mnie duzo wyjasnia. Jakby cos to podesle jeszcze jakiegoś linka ok??!!

Opublikowano

ten pierwszy link to auto jest juz ze 4 miechy zaczynali z cena 5700.

Jezeli znajdziesz cos w Monachium moge zerknac czy jest to cos godnego uwagi.W Monachium raczej unikaj komisow na Bodensee str. sami turcy i jugole.

Opublikowano
ten pierwszy link to auto jest juz ze 4 miechy zaczynali z cena 5700.

Jezeli znajdziesz cos w Monachium moge zerknac czy jest to cos godnego uwagi.W Monachium raczej unikaj komisow na Bodensee str. sami turcy i jugole.

Dzięki!!!!! będę miał na uwadze. Pozdrawiam :8)