Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszke nie na temat BMW ale niema innego dzialu zeby to napisac !

witam ! duze jezdze autem , ale to co ostanio widze to szok !

mowa o śląsku

wczoraj wracam z zawiercia do Tarnowskich Gór ! odcinek 65 km ! w tym 3 fotoradary przenosne , 200 metrow za nimi radiowozy co zaraz kasuja. I jeszcze do tego 3 suszarki ! wiec 9 punktów na takim odcinku.

dzis jade Wieszowa Tarnowskie góry podobnie ! 3 fotoradary na odcinku 7 km !

powariowali czy co ?? moje CB wrecz gorące . GDzie bym sie nie ruszyl to na slasku , policja , fotoradary przenosne i inspekcja .

Zawsze sie pojawiali ale nie w takim natezeniu ! czy u was tez tak jest ??

na koniec ! bez CB ani rusz .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
Bodziotgnapisal:
na koniec ! bez CB ani rusz .
Nie pomaga :nienie: :nienie: Jest jedna rada.Stosowac sie do przepisow.Hehe.

słuchaj mowisz ze nie pomaga ? ja wiem o kazdym punkcie kontrolnym wiec chyba pomaga co ?? kto by pomyslal ze jesli jest fotoradar ze za nastepne 2 km bedzie nastepny ?? a ja mialem dzis 3 na odcinku 7 km ! szok .

wkurza mnie CB ale pomaga i to bardzo.

pozdrówka dla WAS

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
ja dziś sprawdziłem V-max policyjnego Transita, prawie 140 poszedł :mrgreen:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
wczoraj wracam z zawiercia do Tarnowskich Gór ! odcinek 65 km ! w tym 3 fotoradary przenosne , 200 metrow za nimi radiowozy co zaraz kasuja. I jeszcze do tego 3 suszarki ! wiec 9 punktów na takim odcinku.

quote]

:clap: :clap: :clap:

niech sie biora do roboty pączkojady, to moze w koncu zapanuje prawo na polskich drogach, a nie zawody szalencow

Jak ktos chce poczuc predkosci ponad legalne, to niech sobie na tor wyscigowy jedzie

Opublikowano
Ja mialem Cb w trasie.Jest dobre dla tirowca.Sprawdic"sciezke na warszawe"i tyle.Zobacz TVN Turbo Pirat ile aut zatrzymuja z batem na dachu.To jest mit.CB bylo dobre pare lat temu.Teraz jazda z przepisami albo nara prawko:))Hehe.

przeciez tez ostrzegaja o tym ze jedzie video-rejstator. ogladam uwaga pirat i jakos zadko widuje auta z cb, a jak juz zlapia to sie zaraz pytaja "co nie pomoglo?"

w zabrzu spokojnie, tfu, tfu. mam nadzieje ze nie bede placil za wywolanie >100zl

pozdro bodziotg77

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mialem Cb w trasie.Jest dobre dla tirowca.Sprawdic"sciezke na warszawe"i tyle.Zobacz TVN Turbo Pirat ile aut zatrzymuja z batem na dachu.To jest mit.CB bylo dobre pare lat temu.Teraz jazda z przepisami albo nara prawko:))Hehe.

za duzo ogladasz tv i nie wiesz o czym piszesz

CB jest absolutnie niezastapione, nie chodzi o to, aby caly czas speedowac i zabijac ludzi, ale o to, aby bronic sie przed nasza policja, ktora najczesciej chowa sie po krzakach, lapiac w miejscach, gdzie najwiecej ludzi przekracza predkosc a nie tak gdzie jest najniebezpieczniej

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Niech łapią, tylko wkurza mnie TVN pirat gdzie pokazują, że mogą dać 30 pkt jednorazowo i ... żadnych konsekwencji na miejscu.

Powinni zabierać prawo jazdy i auto na lawete, może by niejednego barana czegoś to nauczyło.

Opublikowano (edytowane)

według mnie wysokość mandatu powinna zbijac z nóg a punkty to jak w grze komputerowej do bani

że jak złapią gościa to zamiast 20 czy 30 punktów powinno wyjść co najmniej z 5000zł i to by nauczyło jak z czsem samochód trzeba by sprzedac na mandaty

a tak z innej beczki zaraz lece za Mszczonowa aż mnie świerzbi żeby przycisnąć

Pozdrawiam

Edytowane przez tora
Opublikowano (edytowane)

Bono napisal:

za duzo ogladasz tv i nie wiesz o czym piszesz

Tak sie dziwnie sklada,ze przejechalem Europe wzdluz i wszesz od Dublina po Giblartar i z Zywca po Chevez w Portugaliii wiem co pisze.A zeby bylo smieszniej CB lezalo pod siedzeniem nie podlaczone.Po Polsce naszej kochanej tez duzo hulalem.I jakos mi to nie bylo potrzebne.A Tora ma racje z tymi karami.Jak widze tych oslow jezdzacych po 150 km/h w miescie to noz w kieszeni sie otwiera.A ty Bono pewno miales juz jakas role w Piracie i dlatego tak piszesz.Pzdr.Ps we Wloszech koledze za zawracanie na autostradzie ciezarowka dali 3500e kary i zatrzymali auto na poczet przyszlej kary.Dwa razy musielismy jechac na rozprawe do Udine.

Edytowane przez Prozny

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak sie dziwnie sklada,ze przejechalem Europe wzdluz i wszesz i wiem co pisze.A zeby bylo smieszniej CB lezalo pod siedzeniem nie podlaczone.Po Polsce naszej kochanej tez duzo hulalem.I jakos mi to nie bylo potrzebne.A Tora ma racje z tymi karami.Jak widze tych oslow jezdzacych po 150 km/h w miescie to noz w kieszeni sie otwiera.A ty Bono pewno miales juz jakas role w Piracie i dlatego tak piszesz.Pzdr.

po pierwsze CB to nie tylko antyradar, wiec jesli ktos je kupil i jedzie w trase nie podlaczajac go, to jest to dla mnie troszke dziwne - rozne rzeczy sie dzieja podczas trasy, CB to rowniez info o korkach, wypadkach i innych utrudnieniach... moze nie umiesz podlaczyc tego sprzetu

po drugie, 150 km/h po miescie jezdza nieliczni, kazdy z nas przekracza od czasu do czasu ograniczenie predkosci o 20-30 km/h, takich wlasnie ludzi najczesciej lapia, bo jest ich najwiecej

po trzecie, nigdy nie gralem zadnej roli (przynajmniej takiej za ktora bym musial placic), poza tym nie do konca orientuje sie co to ten Pirat, nie ogladam tv, bo go nie mam od 10 lat, tobie tez to radze

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
CB pomaga w wielu sprawach, ile razy już się zwróciło licząc ilość fotoradarów, suszarek i kin objazdowych o których solidarnie się informujemy.
Opublikowano
na slasku wystarczy sluchac antyradia. co chwile mowia gdzie czai sie czarna gdzie bordowa vectra, oraz gdzie stoja z suszarka. zadne cb radio nie jest potrzebne:) w warszawie tez pewnie jest 'szczytowanie' na antyradiu
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
A mnie wystarczy antyradar. Przynajmniej nie muszę słuchać głupich tekstów i trzasków w CB.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
A mnie wystarczy antyradar. Przynajmniej nie muszę słuchać głupich tekstów i trzasków w CB.

ale anty radar nie podpowie ci jak nie bedziesz umial gdzies trafic, nie wykrywa wszystkich radarow, jest zakazany i policja moze ci go zkonfiskowac, a zeby kupic przyzwoity antyradar to musisz kupe kasy wydac.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
U nas w czwartek miedzy Szczecinem a Gorzowem 10 punktow kontroli bylo a wczoraj na wjezdzie od strony Polic na odcinku 2km 5 Focusow i fotograf !! Takze wydaje mi sie ze nie tylko na slasku poszaleli.
Dobre auto nie jest zle...
Opublikowano

Ja zawodowo śmigam i wiele razy CB pomagało mi w sytuacjach nie koniecznie związanych z policją , 25 stycznia tego roku uratowało mnie też od poważnego wypadku na autostradzie . Naczepa stała złamana blokując oba pasy i kierowca z naprzeciwka krzyczał żeby hamować (nie było jej widać prawie do końca ) droga była oblodzona i nie szło sie zatrzymać , udalo nam sie z kolegą przejść pasem awaryjnym a kilka aut bez CB zaliczyło dzwona (pokazywali to w TV ) . Gdyby nie ostrzeżenie przez radio my też wpakowali byśmy się w kupę bo brakło by czasu na reakcję ! Inni też próbowali omijać awaryjnym ale nie każdy miał tyle szczęścia :

http://img260.imageshack.us/img260/8578/fotka008pw2.jpg

Jeżeli ktoś napisał żę się nie przydaje CB to faktycznie nie wie o czym mówi i ilość przejechanych kilometrów nie ma tu znaczenia , można mieć całe życie szczęście a na starość utopić się w szambie :mrgreen:

Polecam CB każdemu kto dużo jeżdzi , może nie przyda się przez długi czas ale kiedyś napewno :!:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Troszke nie na temat BMW ale niema innego dzialu zeby to napisac !

witam ! duze jezdze autem , ale to co ostanio widze to szok !

mowa o śląsku

Jest akcja. Przez ostatni tydzień na odcinku 12km stały dwa komplety patroli /cywilne-radiowóz/ Trasa z Jastrzębia Zdroju na Cieszyn. Dla mnie to kompletna paranoja bo na tym odcinku to nawet autobus jedzie więcej niż 50km/h. To samo trasa Katowice-Wisła. Dwa pasy w jednym kierunku i co chwile ograniczenia do 50km/h to po cholere ta droga kiedy kursowy autobus przejedzie ją szybciej niż osobowka jak miała by się stosować do ograniczen.

Pozdrowienia.

Opublikowano

tu w Holandii to na kazdym wiadukcie jest fotoradar :duh: Szczegolnie widoczne to jest po zmroku,gdy robione sa zdjecia wszystkim pojazda poruszajacym sie pasem szybkim,a wiec powyzej 120km/h,sam dostalem juz dwa zdjecia.

4 miesiace temu mialem przyjemnosc byc scigany przez volvo V50kombi( tutejsza nieoznakowana policja). Lecialem sobie 170 po robocie do domciu,zony,na obiad, patrze w lusterko wsteczne ,a tu czarne volvo siedzi mi na tylku,no to dawaj,dwie paki na zegarze ,volvo troszke z tylu zostalo,dojezdzajac do mojego zjazdu,patrze w lusterko ,a tu to samo volvo za mna pomyka ,tyle,ze juz z napisem policia na przedniej szybie. Mysle sobie, k....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :duh: :mad2:

No coz,mandat ( 300euro) przyszedl do domu po dwuch miesiacach,choc moglo sie skonczyc zabraniem prawka.

Ale pani policjant fajna byla :mrgreen: :mrgreen:

Ogolnie to nie ma policji,chowajacej sie w samochodach po krzakach,czychajacych na piratow na drogach,jest to tytaj zabronione,natomiast sa tysiace "kraweznikow",ktozy sprawdzaja,czy oby ktos nie zapomnial wykupic biletu parkingowego,u mnie w centrum 2.20 euro -godzina :jawdrop: