Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dopiero co kupilem e-39 i nie mam rozeznania na rynku wroclawskim

jeśli chodzi o częsci gdzie najtaniej i gdzie maja orginaly i zamienniki,w dobrych cenach . głównie chodzi mi o czesci zawieszenia.

Czekam na wlasicieli bawarek z wrocka zeby mi doradzili.

pozdrawiam arturo

Opublikowano

Nie robiąc sobie reklamy:

Na części eksploatacyjne (klocki, etc ...) mam jako takie dobre ceny ... na "grubsze" rzeczy jak komplet amorów, wtryski nie wtryski mam ceny już znacznie odbiegające od detalu.

Jeśli coś byś potrzebował - wyślij do mnie numery ETK części, a ja odeślę Ci propozycję cenową.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
STABO - ul. Kolarska 1 (Boczna Ślężnej) - tel. 3608579. Kupuje tam juz od kilku lat, doradza dobre czesci za dobra cene. Maja tez uzywane.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
a ja mam taką radę, zanim kupisz cokolwiek w sklepie/giełdzie/allegro zadzwoń najpierw do serwisu, dużo części mają taniej niż w wyżej wymienionych, telefon z zapytaniem dużo nie kosztuje
Opublikowano

przemo tds ma swieta racje-niektore czesci w serwisie sa tansze niz w uzywce

ja tak zawsze robie , najpierw dzwonie do aso a potem w razie wu szukam gdzie indziej

tel do aso na karkonoskiej 071 333 10 30

Opublikowano
przemo tds ma swieta racje-niektore czesci w serwisie sa tansze niz w uzywce

ja tak zawsze robie , najpierw dzwonie do aso a potem w razie wu szukam gdzie indziej

tel do aso na karkonoskiej 071 333 10 30

A kto kupuje używki ????

Co do ASO (cen) - potrafią być zaskakujące ;)

Ale np regulator napięcia z szczotkami sprawdzałem :) I aso - 400 zeta ponad ;) ... w zamiennikach "firmowych" - 30 PLN :)