Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chcę obniżyć trochę swoje auto , i znalazłem na allegro sprężyny holenderskiej firmy JAMEX (atrakcyjna cena) :wink: .

Czy ktoś z was zakładał u siebie sprężyny tej firmy i ma jakieś doświadczenia ??:mrgreen:

Opublikowano
Mam takie ale w e34.To zależy czego oczekujesz od nich,tam w ofercie są chyba małe obniżenia.Ja mam niby -45mm przód ale coś słabo zszedł na dół i nie jestem zadowolony z efektu i wymieniam je na inne.Komfort do przyjęcia ,nie są zbyt twarde.W tej chwili oczekuje na komplet FK 75/40mm i cena też przystępna 450zł.
Opublikowano

Hej,

EULEM twoje auto jest po prostu BOMBA :clap: szacunek! , ja chciałbym położyć swoją trochę bardziej przód 40/30.

Robert_1 masz JAMEX'y i pszesz że nie są zbyt twarde i nie "kładą" całkiem auta to mnie akurat cieszy :D czy mógłbyś wrzucić fotę swojego BMW ? Jeśli nie na forum ogólne to może na priva będę wdzięczny, może zdecyduję się na te sprężyny.

Pozdro.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja mialem w swojej 530d sprezyny sportowe na przodzie, zmienilem na standard, jezdzilo sie super, niestety moj zjazd do mojego garazu byl nie do przebycia, jesli bylbys zainteresowany kupnem, to pisz na priv

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1