Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No niestety, TVN Turbo robi sie powoli stacja dla ludzi w stylu 'przykumaj te kocie ruchy' :mrgreen: :duh: . Jedyna osobowosc z klasa, jaka maja, to Wislawski, ale jest go coraz mniej. Kiedys na TVP 2 byl program, ktory nazywal sie 'Magazyn Auto'. Prowadzilo go dwoch facetow - Jerzy Iwaszkiewicz i Antoni Mielniczuk. Program byl rzeczowy, lekko zlosliwy, czesto byly relacje z targow samochodowych z calego swiata.

Takie cos a'la polski Top Gear. No, ale na kupno tych dwoch prowadzacych to TVN Turbo nie byloby stac.

pamietam ten program, zadnego odcinka nie przegapilem. ale szczerze to do top gear bylo mu bardzo daleko w sensie budrzetu. bo w top gear maja kase na rozwalanie aut, chocby porsche jak sie lokaczowi nie spodobalo to je cale rozwalil.

oglnie tvn turbo sie pogarsza, nowosci sa do du... i w kolko powtorki.

naczelny ich redaktor ten co prowadzi zakup kontrolowany to tez porazka... fajny program byl gadzet to oczywiscie zepsuli go jakims gadzet labolatorium z jakim glupim lysolem.

mnie i tak najbardziej sie motorvizja podobala, prwadziwe testy a nie jakies debilstwa jak w top gear, a i jeszcze poczatkowe odcinki 5th gear byly fajne.

szkoda ze karambol zniknol ale 28 sek tez spoko :)

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
generalnie TVN TURBO idzie na dno. Potrzeba mu świeżej krwi, a nie kolesi-nieudaczników. Coż, apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Zgadza sie i jeszcze te programy od wędkarstwie :doh:

Nakleili jakieś badziewne naklejki i :doh:

Opublikowano

Ehh, niestety muszę przyznać, że TVN Turbo jest coraz gorsze - Top Gear trochę działał na jego korzyć, puki nie zaczęli po raz n-ty puszczać tych samych i do tego bardzo starych odcinków.

Szczerze mówiąc zakup kontrolowany czasem oglądam - pomijając styl prowadzenia można przynajmniej się czegoś dowiedzieć.

Brakuje mi programu w stylu właśnie Top Gear, Motorwizja, 5th Gear itp - gdzie testowali by ciekawe samochody - może czasem używane. Może nie chodzi tu o jakieś wnikliwe testy, czy konkrety - od tego są czasopisma motoryzacyjne - tylko o przedstawienie auta w sposób ciekawy, żartobliwy itp.

Najgorsze jest to, że kiedy nie włączę Turbo, to stwierdzam, że dopiero co to oglądałem...

Opublikowano
Szczerze mówiąc zakup kontrolowany czasem oglądam - pomijając styl prowadzenia można przynajmniej się czegoś dowiedzieć.

No tak w "Zakupie Kontrolowanym" można było sie dowiedzieć ze w E36 jest silnik 2.3i :mad2:

Opublikowano

Przyznacie, że ta blondyna w Operacji-tuning była bardzo yntelygentna. :duh: Ogółnie program do rufy.

-Top Gear

-Motorwizja

-5-th gear

-Pasjonac (V-Max) - to są ciekawe programy motoryzacyjne.

Opublikowano

Tvn turbo rzeczywiście nie za bardzo ma pomysły ostatnio, ale lepsze to niż Trwam. /Choć ten z e30 wg mnie się broni/.

Zientarscy to wg mnie dno, bajdurzą przez dosłownie 90% czasu o plecach Maryni, tragedia. Dobrze że puszczają ich o jakichś zaporowych godzinach i ciężko na nich trafić.

pzd.

Opublikowano
Mi się wydaje, że brakuje w TVN-turbo kogoś takiego jak młody Zientarski z Polsatu.

Gdyby TVN robiło coś na kształt V-max z Polsatu właśnie z młodym Zientarem mogłoby być ciekawie.

Właśnie oglądam "Pasjonaci" z dwoma Zientarskimi na Polsat2 - nawet nieźle - nie wiem czemu ciągle zapominam o tym programie - ostatnio to chyba pół roku temu oglądałem.

A to w zakupie kontrolowanym była E36 - przegapiłem ten odcinek...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

'Tandetny tede' :lol: mega LOL.

Własnie leci to coś na TVN Turbo, wytrzymałem ze 2 min bo wstyd to oglądać jak ludzie po firmie chodzą. Cenzura nie pozwala na powiedzenie tego co myśle o tym taborecie z krokiem w kolanach.

Opublikowano

Panowie a kto to ten Tede? :roll:

Nigdy o kolesiu nie slyszalem , czytalem :roll:

ps koles z prowadzacy z "zakupu kontrolowanego " jest :duh:

Opublikowano
Ten koleś z ''Zakupu kontrolowanego'' to jakiś kierowca rajdowy,ciekaw jestem jaki :mrgreen: i kaka ma smieszna bródke :twisted: jak diabeł
Opublikowano
Ten koleś z ''Zakupu kontrolowanego'' to jakiś kierowca rajdowy,ciekaw jestem jaki :mrgreen: i jaką ma smieszna bródke :twisted: jak diabeł
Opublikowano
Panowie a kto to ten Tede? :roll:

Nigdy o kolesiu nie slyszalem , czytalem :roll:

ps koles z prowadzacy z "zakupu kontrolowanego " jest :duh:

Tede - to taki wiejski oscyp,burak ,granatem na zywca od pluga oderwany,ktory chce byc wielkim GANGSTA,i ktory nie ma absolutnie zadnego pojecia o motoryzacji,i ktory ma tak denne kawalki,ze graja je na dyskotekach tylko po to, zeby wczesniej skonczyc impreze :twisted2:

Opublikowano
Właśnie dziś widziałem jak ten ""wiejski oscyp,burak ,granatem na żywca od pluga oderwany"" coś próbował kombinować przy Buni.Smieszne to jest i żałosne co on robi z tym samochodem...... :mad2:
Opublikowano
Może zostawmy prowadzącego w spokoju, bo to TVN narzuca mu co ma robić, tylko zastanówmy się czy ten tuning, który robi na BMW E30 to nie jest taka pokazówka czego nie robić z autem, bo to WT (Wiejski Tuning)? W ostatnim odcinku pojechał ostro po kolesiu z Seicento za WT a tu nagle sam by takie coś robił z BMW? Poza tym to forum ma wyrafinowany gust jeżeli chodzi o tuning a Tede robi to pod ogólnopolską publikę (TVN mu karze), więc pewnie coś przedobrzy.
Bi Em DabylJu :P
Opublikowano
Chociaż Tede nie należy delikatnie mówiąc do moich Idoli , ale w jednym go poparłem, jak wyśmiał znak M3, który nalepił. Sami zobaczcie ile takich "EMEK" jeżdzi, czy to nie jest wiocha?
Opublikowano

Wiocha moim zdaniem jest wtedy jak gosc ma duze nalepki gdzie sie da w stylu : tuning , sony etc , niebieskie postojowki , sportowe koncowki wydechu , i plyty kompaktowe na lusterku , wielkie spojlery etc

fakt jak widze m3 na e 36 z plastikowymi kolpakami zywcem z lanosa to daje do........ :lol:

ps dzieki puchatek26 za info ...lekko stronnicze :mrgreen:

Opublikowano
Wiedzieliscie,ze :bmw: chciało kiedyś zrobić specjalnie na polski rynek model o szerokości jednego metra zeby mozna bylo dwa łokcie jednoczesnie za okno wystawic, ale zrezygnowali jak sie zorientowali ze wtedy naklejka z napisem Pioneer na tylna szybe sie nie zmiesci. Wymyslili,ze SONY wejdzie,ale znow nie mogli wyprodukowac przezroczystych drzwi,zeby paski bylo widac :mrgreen: :mrgreen:

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

Opublikowano
Może zostawmy prowadzącego w spokoju, bo to TVN narzuca mu co ma robić, tylko zastanówmy się czy ten tuning, który robi na BMW E30 to nie jest taka pokazówka czego nie robić z autem, bo to WT (Wiejski Tuning)? W ostatnim odcinku pojechał ostro po kolesiu z Seicento za WT a tu nagle sam by takie coś robił z BMW? Poza tym to forum ma wyrafinowany gust jeżeli chodzi o tuning a Tede robi to pod ogólnopolską publikę (TVN mu karze), więc pewnie coś przedobrzy.

jakis dziwny jestes, TEDE to wiesniak i festyniarz na maxa i sie tego nie zmieni.

CHYBA bronisz go przez jego hip hop. jezeli tak to co to za hiphop polo? prawdziwe brzmienia to WWO i MOLESTA !