Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak widze samochody z początkową literą DL lub FZ na rejestracji , to mam cofke zazwyczaj, nie wiem czemu ale w tych okolicach zrobiło sie "zagłębie tjuninkowe"....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Felgi ma nie głupie, reszta..........do pieca, łącznie z właścicielem.

A naj śmieszniejsze, że taki kolo co to zrobił, wydał KUPE forsy, żeby tak oszpecić auto, wozi sie nim "Ku..wa ale jestm gość", i nie ma pojęcia że pół Polski robi sobie z niego jaja :mrgreen: :cool2:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

Witam

Mowcie sobie co chcecie ale koles wlozyl troszke pracy i wedlug mnie efekt jest calkiem- calkiem,no moze oprocz tej tylnej mega-lotki...

Na tym wlasnie polega tuning zeby auto wyroznialo sie od serii.

Najwazniejsze zeby bylo zrobione to fachowo i nie stwarzalo zagrozenia na drodze :!:

POZDRAWIAM

2FST4U
Opublikowano

Witam.

Powiem szczerze, nie mój to styl i nic mi się w tym BMW oprócz felg nie podoba, ale taka ostatnia lipa to to nie jest, widać że nie jest to skręcane w garażu śrubokrętem i chyba naprawdę człowiek włożył w to kupę czasu i pieniędzy, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.

My tak ostro krytykujemy rodzimą produkcję tuningu optycznego, ale niestety pełno tego i to nawet w bardziej zaawansowanych formach za naszą zachodnią granicą. Fakt, że używa się tam często oryginalnych body kitów co ma bezpośredni wpływ na efekt, w porównaniu z ofertą podrób na polskich giełdach samochodowych, ale chyba nie jest słuszne twierdzić, że to nasz kraj jest tym wieś tuningiem najbardziej zanieczyszczony (to tak ogólnie o różnych postach jakie pojawiaja się na forum).

Dam przykład:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i37.photobucket.com/albums/e84/bmw35/koeln200620301.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i37.photobucket.com/albums/e84/bmw35/koeln200620271.jpg

Pozdrawiam
Opublikowano
A mnie się podoba to auto! :wink: Szacunek dla tego kolesia. Zauważcie, że nie zrobił tego w tandetny sposób. Nie ma jakichś śmiesznych naklejek, nakładek albo napisów typu M5 lub M3! Koleś nie obniżył go na maxa i ma założony gaz, więc przystosował go do normalnej jazdy miejskiej i nie tylko. Wszystko zrobił ze smakiem, tylko ta lotka z tyłu mogłaby być mniejsza :| Widziałem gorszy tuning....
Bi Em DabylJu :P
Opublikowano

Jest tunning i tunning wiadomo, nie ma co porównywac tych zdjęć z tym ogłoszeniem.

Podstawy tunningu:

_ładne koła i opony (wzór i rozmiar)- spełnia

_ ładny lakier (chodzi i kolor, ale głównie o ilość warstw)- nie dokońca

_ ospojlerowanie musi być zespolone- nie bardzo, progi ni jak sie maja do spojlerów zderzaków, tylna lotka w ogóle z innej bajki, zaspawana tylna klapa (jak w modzie tunning ma swoje trendy- zaspawana klapa to lata 98-99) wygląda beznadziejnie bo wydłuża tył + jeszcze ta dokładka zderzaka tylnego...auto jest wyższe niż szarsze, znowu przód wygląda jaby miał "krzywy zgryz" a powinien być "agresywny" no i :

_tłumiki końcowe- delikatne, ze sportowym samkiem- tu mamy dwie rynny

No i jak juz koleś wywalił tyle kasy to mógł jakoś ukryc wlew gazu!! Nie dlatego że nie wypada mieć gazu, tylko wygląda jak....

To moje prywatne zdanie :!:

Pozdrowienia

Opublikowano
Pewnie że mógł, przecież nikt mu nie zabrania, tylko oceniamy, każdy swoim mniej lub bardziej fachowym okiem
Opublikowano

IMO całkiem przyzwoicie to wygląda.

Zwróćcie uwagę że ma bardzo dobrze dobrane wysokości progów i zderzaków (żadnych wsiowych schodków czy falbanek :) ), przód coś na wzór Motorsportu, całkiem eleganckie brewki (przynajmniej nie udaje chondy z zasłoniętą połową świateł). Poza tym żadnych wlotów do chłodzenia bagażnika i dyfuzorów układających strugi powietrza pod barankiem na płycie podłogowej :lol:

Tył pozostawia nieco do życzenia bo to jest dokładka Zendera wymyślona do Calibry i kopiowana w naszym pięknym kraju chyba nawet do maluszków (mi się w każdym razie źle kojarzy), spojler też raczej w jakimś Łoplu "lepiej" by wyglądał, no i ta zaspawana klapa. Nie wiem skąd u ludzi takie upodobanie do tej modyfikacji... Zostawię bez komentarza.

W każdym razie autko wygląda na starannie zrobione (przynajmniej na zdjęciach) i na pewno ktoś miał na nie pomysł i starał się go realizować, a nie zakładał co tylko znalazł na giełdzie. Ten pomarańczowy lakier robi takie plastikowe wrażenie, ale nie zapominajmy że BMW robiło i takie rzeczy:

http://www.bohp.net/pict5/news040606alpina2.jpg

Całe dobre wrażenie psuje ten "podwójny basowy wydech" i informacja że "Autko jest jedyne w swoim rodzaju,uległo wielu przeróbką konstrukcyjnym" :duh: :duh: :duh: :lol:

Pozdrawiam

Jacunio

Opublikowano
Jesli ktoś chce sie wyróżniać na ulicy, zamiast dokładać spoilery i robić wloty, tą kase by przeznaczył na odrestaurowanie auta do stanu muzealnego i wtedy robił by wrażenie nie tylko na 15 latkach.
Opublikowano
widze że coponiektórym sie ta E34 podoba...., zdaje mi sie że dla nich wuznacznikiem tuningu są pragramy "pimp my ride" , "operacja tjunink" , to auto to istne druciarstwo, przynajmniej wlew od gazu by schował jak juz tak ztjuninkował :duh:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

.... szkoda mi tego auta jak rowniez pomyslodawcy tych przerobek

wsadzilby lepiej ta kase w dopieszczenie silnika i zawieszenia

jestem zwolennikiem takiego wygladu, jaki wyjechal z fabryki

ale to jego auto i jego kasa...

Opublikowano

jakbym byl zaspany i otworzyl jedno oko to bym pomyslal ze to CALIBRA :lol: wygladajaca jak z kibla.

ale zaraz,zaraz..przeciez ta E34 wyglada jak CALIBRA po tjuningu :mrgreen:

Opublikowano

Doprowadzenie do stanu muzealnego....... dopieścić zawieszenie....... i tym podobne stwierdzenia.

E34 jeżdzi tyle po ulicach, że poloneza trudniej zobaczyć niz taką E34 - jest tego multum. Facet co tak odszykował to autko napracował się przy nim (bo to widać) ale tylko tak można się wyróżnic w gronie innych e34. Zadbana i fabryczna e34 na ludziach nie robi żadnego wrażenia.

Akurat ta przeróbka jest dla mnie trochę za mocna ale ogólnie auto prezentuje się naprawdę przyzwoicie.

ktoś wczweśniej napisał o detalach - żadnych zwisów z przodu czy z tyłu i takie tam - i ma rację. Gdyby z tymi plastikami ta buma była czarna to by wyglądała kiepsko. Ale ten agresywny kolor wygląda całkiem miluśnie z tymi plastikami.

Oczywiście to moje zdanie........ :oops:

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

Opublikowano

jezeli chodzi tylko o to zeby zwrocic uwage innych na samochod i na siebie przy okazji, to kolesiowi sie udalo

tylko pytanie w jaki sposob zwrocil na siebie uwage

moze jestem inny, ale nie przykladam wagi do "robienia na ludziach wrazenia"

zostawiam to wlascicelom takich aut jak to E34

ale powtarzam - jak dla mnie niech sobie zamontuje jeszcze rozowe futerko w kabinie - jego sprawa ;)

Opublikowano

Większość z nas ma BMW po to aby w jakimś stopniu zwrócić na siebie uwagę.

Klasyczność mojeg E30 podoba mi się ale sprawia mi olbrzymiąsatysfakcję jak ludziska oglądają się za moim autem i je zachwalają. Problem w tym, że zostawiając fabryczny wygląd oglądają się za nią tylko pasjonaci.

Wiem to jest próżne ale przyjemne jest jak widzisz zaciekawione spojrzenia przechodniów.

I taka jest ta e34 - ma ściągać wzrok innych i tym sprawiać przyjemność właścicielowi.

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

Opublikowano

kupujac to auto nawet przez mysl mi nie przeszlo, zeby zwracac na siebie uwage przechodniow,

zawazyly inne wzgledy - o ktorych pewnie sam wiesz najlepiej ;)

druga sprawa, ze czasem ktos tam zerknie....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chłopcy,

Wszyscy wiemy, że to jeden wielki shit jakich wiele np. na allegro.

Proszę Was, nie róbmy podobnego śmietnika na naszym forum.

:hand:

Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.