Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duży problem padł mi sterownik abs,asc numer ze sterownika 0 265 900 001 nr Bosch 34 52 1 166 006 gość który naprawia mi auto kupił mi sterownik z końcówką 001 ale okazuje się że nie pasuje do mojej pompy bo jest inny i mam problem bo niby powinien pasować nie wiem czym one się różnią od siebie jak mają ten sam nr Boscha 001 Moje Bmw to 520 z listopada 98 czyli model komputerowy i z katalogu 99r i tym się sugerował mechanik zamawiając sterownik a tu zonk

Jeśli ktoś wie na czym polega różnica i jaki mogę założyć do siebie to proszę o pomoc

A MOŻE KTOŚ MA TAKI NA SPRZEDANIE TO PROSZĘ O KONTAKT

tel 508-122-509

Opublikowano

Witam ,

własnie miałem taki problem jak Ty ze sterownikiem i powiem Ci ze te sterowniki bezproblemu sie naprawia.Właśnie przed chwilą odebrałem go z naprawy i wszystko ok.Jesli mieszkasz w woj.lubelskim to dam Ci namiar na mojego mechanika.Pozdrawiam

Opublikowano
...najpierw trzeba odciąć obudowę i znalezć niełączące styki(użyj do tego miernika), następnie je zlutować.Wszystko znajduje sie w takiej "galaretce" i najlepiej patrzeć przez lupę bo inaczej tego nie znajdziesz.Może wydaje sie to skomplikowane,ale w rzeczywistości jest łatwe.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Opublikowano
Co do kosztów to ja nie zapłaciłem nic ,ale wiem ze za taką usługe biorą 600 zł.

Wydaje mi sie ze dobry uzywany sterownik jest conajmniej 2 razy tańszy od tej naprawy :worried: