Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a gdzie ma lusterko :?: , gdzie nowe nerki :?: gdzie te konie :?: no coments

sie zbilo,

w koszu, stare ladniejsze

na papierze

:mrgreen: :mrgreen:

wszystko musisz wyszukac :P czepiasz sie szczegolow ;) hehehehe

A ze szpera to chodzilo mi o to ze byla montowana tez fabrycznie, tzn ze nie tylko w warsztacie pana mietka przekladali no ale to przeciez oczywiste bylo :duh:

Jestem jak Media Markt.... Nie dla idiotów :P
Opublikowano

w moc nie wierze .. a juz napewno w spalanie po tych przerobkach ..

ale poza tym - calkiem przyjemne auto .. i nie rozumiem jak mozna chciec sie pozbyc gwintu ??

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
A ze szpera to chodzilo mi o to ze byla montowana tez fabrycznie, tzn ze nie tylko w warsztacie pana mietka przekladali no ale to przeciez oczywiste bylo :duh:

Chyba logiczne ze nie w warsztacie "u Pana Kazia" .... chyba nie rozumiesz pojec: fabrycznie i jako opcja...

Co do mocy: zrob zdjecie tego papieru - ja w to nie wierze....

Opublikowano
nie chce sie czepiac ale moze koledze sie pomylilo zamiast 270 mialo byc 170?.. bardziej realne...

pozdro

Napisal ze 328 a nie 323 :)

Pozdro600

Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
a gdzie ma lusterko :?: , gdzie nowe nerki :?: gdzie te konie :?: no coments

na papierze

no papier wszystko przyjmie..., Lato sam wiesz ile ci wyszło KM na hamowni, ten turing jest jeszcze 2 lata starszy od twojego sednana, a praktycznie ma 100KM wiecej , wierzysz w to że w 12 letnim 328 bez turbo siedzi tyle KM :?: nie mówie że nie jest to możliwe bo teoretycznie by sie dało , ale koszta były by takie że jak ktoś sie za to bierze to powinno być go stać na nowe lusterko i nerki z jego modelu....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
KUJON : ale przeciez `96 moze miec tez stara nerke ..
Opublikowano

a 94 nową....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Panowie po co dywagowac,niech kolega Skylinegtr pokaze ten wykresik :norty: chyba nie ma z tym problemu,wkońcu tylu fanatykow podziwia jego BMW :8) tak pół żartem-pół serio oczywiscie to pisze,bez urazy,ale pokaz ten wykresik i ukrócisz wszelkie dywagacje :worried:
http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano

a 94 nową....

tylko ze nowa w `94 oznacza dzwona, a stara w `96 nie oznacza wlasciwie nic .. tam jest przeciez data pierwszej rejestracji a nie produkcji (poza tym czy do 05.96 nie bylo stare nery ??)

Opublikowano

Kelleners wyciąga dodatkowe 60km z 328i, powiększając pojemność do 3.0, zmieniając wałki, itp.

Widziałem na mobile.de, 328i z kompresorem o mocy... 271km, z KOMPRESOREM nie wolnossący, jeżeli jest taka poważna przeróbka w briefie jest wszystko, więc możesz nam podać skąd ta moc.

Pozdrawiam wszystkich, niech MOC będzie z wami. :wink:

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano
Kelleners wyciąga dodatkowe 60km z 328i, powiększając pojemność do 3.0, zmieniając wałki, itp.

Widziałem na mobile.de, 328i z kompresorem o mocy... 271km, z KOMPRESOREM nie wolnossący, jeżeli jest taka poważna przeróbka w briefie jest wszystko, więc możesz nam podać skąd ta moc.

Pozdrawiam wszystkich, niech MOC będzie z wami. :wink:

Dokładnie.

Nie pastwmy się już na tym autem :wink: Alpina rozwierca ten silnik do 3.2, wymienia 3/4 bebechów, daje nowy komputer i cały kompletnie inny układ wydechowy razem z kolektorem i osiąga "tylko" 265KM.

Jak to auto trzyma moc i moment 328 to jest dobrze..

Opublikowano
KUJON ten turing jest jeszcze 2 lata starszy od twojego sednana, a praktycznie ma 100KM wiecej , wierzysz w to że w 12 letnim 328 bez turbo siedzi tyle KM :?:

Tutaj wiek nie ma znaczenia, raczej wiecej zalezy od tego w jakim stanie sa poszczegolne podzespoly no i hamownia :P Ja moge miec zaraz 300KM ale na papierze hehehe

Opublikowano

Przyłącze się do prośby innych - chciałbym zobaczyć ten wykres, albo brief od tego pojazdu jeśli jak było napisane są tam wszystkie zmiany

(poz nr 7 Leistung kW bei mni) i wszystko się da wyjaśnić - a jeśli była przeprowadzona przeróbka w danym pojeździe, na pewno zostały naniesione zmiany w niemieckim dokumencie :norty:

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano

No to żeś walnął chłopie :duh: a nie pomyślałeś że może oznaczać że ktoś wymienił sobie na nową bo mu się bardziej podoba ?

no jasne .. i wszyscy wlasnie to robia dlatego ze wola sobie zmienic na nowsza .. tak samo jak i wszystkie "kompletne" M-pakiety bez przedniego badz tylniego zderzaka.. nowe przodu w E46 z `99 roku .. itd itp ..

Opublikowano
Ja czekam az pozwoli zobaczyc to auto i sie odezwie chociaz na priva ;) o telefonie nawet nie marze hehehe Jeszcze tego w krakowie nie widzialem ale moze sie natkne :D