Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie. Po pierwsze chciałem się przywitać. Jeżdżę swoim BMW 10 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Wiele razy znalazłem na tym forum pożyteczne informacje. Tym razem chciałem zapytać Was, czy spotkaliście się z E36 na tych felgach? Ogólnie bardzo mi się podobają i jestem zdecydowany, z tym że jestem ciekaw Waszych opinii. (Może ktoś posiada zjęcia e36 na tych felgach?) Wiem również (lektura forum), że wielu z Was jeździ na dokładnie takim rozmiarze opon. Czy jest duża różnica w prowadzeniu auta na oponach 185/65 a 195/65? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.

http://www.allegro.pl/item164308442_felgi_alu_15cali_bmw_e46_e90_super_stan.html

Edytowane przez wojciech_krakow
Opublikowano (edytowane)

Zdjecia zadnego nie widac, a co do roznic to zawsze jest.. ale przy takiej to nie jest jakos odczuwalne.. natomiast juz np 225 bys odczul w kieszni, osiagach, jezdzie, koleinach, stacji

Felgi osobiscie slabe.. i o ile sie nie myle.. e46 ma standardowo 16 cali.. wienc moga to byc podrobki...

Edytowane przez machan
Opublikowano
ja tez mysle ze 16 cali to minimum jak na felgi do bmw pozatym ten wzor jest delikatnie mowiac nieciekawy :wink: za ta cene znajdziesz o wiele ciekawsze felgi tak wiec ja radze szukac dalej pozdrawiam!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Felgi bardzo średnie, a to są 16, przyjrzyj sie na zdjęciu po powiększeniu widać rozmiar :)
Opublikowano
to raczej wątpliwe ze wlasciciel tych kół nie wie co sprzedaje, a rozmiar jest rozmazany i ciezko po tym akurat stwierdzic.
Opublikowano

Wszystko zalezy od tego jaka kasa dysponujesz

jezeli masz troszke wiecej to poszukaj schnitzera jak chesz orginalne ,

a jezeli dysponujesz mniejsza kasa to naprawde nie baw sie w 15 cali tylko po to zeby to orignalne felgi byly , lepiej kupic jakis zamiennik a 16 -17cali , a ewentualnie dekielek od bmw tylko kupisz i wepchniesz w miejsce tamtego (dla lepszego efektu :wink: )

Pozdrawiam

Opublikowano
Wiesz, cały czas chodziły mi po głowe właśnie te felgi. Bardzo mi się podobają. Jakbyście znali kogoś, kto ma do sprzedania w komplecie z ładnymi oponami to chetnie je wezmę. Po Waszych sugestiach, chyba się wycofam z zakupu poprzednich felg.
Opublikowano
No te co Ci zdjecia zamiescilem wyżej są moje, moge Ci je sprzedac, jesli chcesz fotki jak na samochodzie wygladaja to Ci moge wysłac.