Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:( Generalnie pali z 1wszego dotyku ale czasem... Pomozcie od czego zaczac. Kreci dobrze ale czy prad rozruchowy jest wystarczajacy nie wiem ( dopiero bede u elektryka), ma przeblyski i lapie ale nie moze sie uruchomic. Po 3-4 probach nie chce dalej krecic bo akumulator moze padac. I tu numer!!! Zostawie ja na 15-20min i pali z pierwszego. :evil: Co za ciort? Moze ktos mial taki przypadek, albo co posprawdzac! Pomozcie z gory dzieki. Mam ja od niedawna i fajna jest tyle ze taki klopot. Kliknijcie na [email protected]. DZIEKI WSZYTKIM
Opublikowano
Nie chce Cię martwić, ale wygląda mi to na awarię pompy. Zacznij od podłączenia pod komputer.

BMW IS THE BEST! FUCK THE REST!

NO RISK, NO FUN :)

Opublikowano
podstawa to podłaczenie pod kompai konkretna diagnostyka. Ja stawiam na czujnik wałka rorzadu lub wału korbowego :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

panowie usterka jest bardziej banalna niz wam moze sie wydawac

mialem to samo w swoje i wiem gdzie szukac napraw to doslownie kilka zloty

dlugo by opisywac wiec zadzwon do mnie 501 38 37 16

andrzej

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja miałem to w 525d. Pada jakiś czujnik wału czy coś takiego, mój mechanik się tym zajmował. Podepnij pod komputer - wszystkiego się dowiesz.