Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś może ten samochód, bo jestem na kupnie czegoś za ok. 50 kPLN, miało być grubiej, ale musi styknać za tyle :wink:

Co myślicie o tej cenie? chyba okazja...

Link do ogłoszenia:

http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_og=6246635&id_region2=6&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&marka=BMW&model=540&id_region=0&z_dnia=-1&cena_od=0&cena_do=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&order=cena&or=desc&nr=12&key_unique=5d3328355752220590b653424a563ac5

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam

Ten samochód stoi w komisie jakieś 2 miesiące.

Oglądałem go pobieżnie jakiś czas temu więc za dużo nie powiem ale to co

rzuciło się w oczy:

Lekko wgnieciony dach nad tylną szybą, lewe lusterko jest

najprawdopodobniej urwane bo trzyma się na taśmie samoprzylepnej, felgi w

kiepskim stanie (wyjeździły się po polskich drogach) i chyba miał jakąś małą

przygodę z lakiernikiem.

Oglądałem go na szybko jak był zasypany śniegiem - postaram się zajrzeć

tam jutro lub w poniedziałek i napisać coś więcej. E39 540 z 2001 za 54,000 to chyba nie jest jakaś super okazja.

Opublikowano

Niby male rzeczy, a jednak pare zlotych trzeba by wlozyc.

Zrobienie tego dachy pewnie z 1000 PLN, lusterko ze 400 - prawie 1,5 kPLN plus porzedny przeglad (planowalem ze 3-4 kPLN) to juz prawie piatka na starcie i jeszcze indywidualne tablice... wyjdzie wkoncu 60 bez OC i AC :evil:

Przygoda z lakiernikiem... Mam nadzieje, ze tylko jakies komisowe polerowanie.

Wydawalo mi sie tanio, bo ostatnio widzidzialem naprawde ladna 540 w manualu z 2000 za prawie 60 kPLN, a w jakims oloszeniu 540iA z 2002 za 76 kPLN...

No i ta... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2153577

Bardzo fajnie by bylo jakbys przy okazji zobaczyl czego warte to autko.

Zaoszczedzil bys mi 200 km drogi :wink:

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niestety wcześniej nie dałem rady obejrzeć tego autka - dopiero dziś mi się udało.

Tak jak mówiłem auto po dzwonie - prawy przód - nawet progu nie wyprostowali do końca , prawy przedni błotnik ma jakiś dziwny lakier no i kierownica z wersji przed liftem - czyli oryginalna poducha zapewne wypaliła.

Dodatkowo jak wspomniałem wgięty dach nad tylną szybą, tylny zderzak też miał jakąś przygodę. Felgi do lakierowania, wnętrze dość ładnie utrzymane.

Opublikowano
Niestety wcześniej nie dałem rady obejrzeć tego autka - dopiero dziś mi się udało.

Tak jak mówiłem auto po dzwonie - prawy przód - nawet progu nie wyprostowali do końca , prawy przedni błotnik ma jakiś dziwny lakier no i kierownica z wersji przed liftem - czyli oryginalna poducha zapewne wypaliła.

Dodatkowo jak wspomniałem wgięty dach nad tylną szybą, tylny zderzak też miał jakąś przygodę. Felgi do lakierowania, wnętrze dość ładnie utrzymane.

Ok, dzieki za pomoc, ja juz kupilem autko.