Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanownych Forumowiczów. Jeszcze nie posiadam BMW, ale jestem mocno "napalony" na E39 i od miesiąca śledzę te samochody na rynku. Wyjątkowo atrakcyjny wydaje się być samochód z aukcji http://moto.allegro.pl/item160064815_bmw_525_stan_bardzo_dobry.html

Tak więc mam ogromną prośbę o opinię na temat tego samochodu. Może któryś z Forumowiczów jest ze Zgorzelca i widział ten samochód? A może wprawne oczy znawców marki są w stanie wychwycić coś więcej ze zdjęć niż moje (laickie).

Proszę o opinie. Sam niestety mam około 600km do Zgorzelca, więc szkoda by było na darmo się wybrać na taką wycieczkę i stwierdzić, że to "przeszczep" jakich wiele stoi w komisach.

Pozdrawiam i czekam na pomocne komentarze.

Opublikowano

hmm jak dla mnie mam tylko 3 zastrzezenia ze zdjec:

1. o ile dobrze widze to ma listwe srebrna na tylnej klapie a z tego co sie orientuje i tak jak koledzy na forum pisza to mialy je tylko wersje po lifcie czyli po 2000 roku wiec mogl sobie ja ktos doczepic tak dla estetyki badz mogla byc uderzona leciutko w tyl.

2. wydaje mi sie ze czujniki parktronika jakies wydlubane :P

3. za bardzo umyty pod maska (czytaj albo dla estetyki albo odpicowany).

Poza tym bardzo ładne auto, kolor taki jak mojego, idealnie wspolgra z bananowa skórą - no i sedan :D - limuzynka pełna gębą :P.

Opublikowano
Sorki ale jak wylukałeś te czujniki od parktronika bo ja sie wpatruje i nic nie widze,chyba ze sobie jaja robisz :mrgreen: , autko na zdjeciach b.ładne ale jak nie zobaczysz to sie nie przekonasz.pozdro
Opublikowano
Zacznijmy od tego, ze tylni zderzak jest od M-pakietu, a przod nie, po za tym nie ma czujnikow parkowania. Widocznie mial stluczke w tyl i taki zderzak wlozyl. Ze zdjec trudno wywnioskowac wiecej, w srodku wyglada ladnie, ale te zdjecia sa bardzo niskiej jakosci. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

WOW! Jestem bardzo miło zaskoczony tak szybkimi odpowiedziami. Wniosek jest prosty - był bity z tyłu.

Dzwoniłem do sprzedającego i pyałem o historię auta, a ten mi odpowiedział, że nie wie, bo kupił go okazyjnie od znajomego i nie wnikał w takie szczegóły.

A może to są dwa samochody w jednym... chyba poszukam czegoś z jednego kawałka :)

Opublikowano
Sorki ale jak wylukałeś te czujniki od parktronika bo ja sie wpatruje i nic nie widze,chyba ze sobie jaja robisz :mrgreen:

no nie wiem ale wydaje mi sie ze na drugim zdjeciu jak widac tylni zderzak to sa dziury tylko po czujnikach :D