Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ha! a ja mam złoty metalic ;) i mówiąc szczerze nie widziałem drugiej takiej e36... widziałem 5-tkę raz w życiu gdzieś na trasie w takim kolorze, ale nigdzie indziej mi się to nie przewinęło.... kolorek bardzo elegancki (kupiłem w ambasadzie ;P )

Jedynym jego minusem jest to że nie pasują chromy i inne srebra

ja mam złoty metalik-kiedys widzialem opis ze to niby szampanski-ale nei sadze......jest to unikalny BARDZO kolor

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeśli chodzi o rejony Zat. Perskiej (Kuwejt, Zjednoczone Emiraty Arabskie) to tam śmiga całe multum autek w białym kolorze, a do tego jakie "rakiety" :wink:

Glasurit Polska - Division of BASF - The Chemical Company

Profesjonalne dobieranie lakierów samochodowych.

Opublikowano
w ciagu jednego dnia z tasmy produkcyjnej zjezdza okolo 600 nowych bmw e-60 i ktos mi moze nie uwierzyc ale ponad 150 aut jest bialych i te biale to wszystko trafia do krajow arabskich oraz ameryki i chin, na europe mozna na palcach policzyc!
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
Ja mam arktis-grau i naprawde ciezko spotkac druga taka :dance:

http://img237.imageshack.us/img237/9199/avako1.png

Przedni napęd jest dla dziewczynek. . . :twisted2:

Opublikowano
Ja mam 750 czarną a wcześniej miałem srebrną ....

Jakoś zawsze czarne BMW kojarzyły mi się gangstersko/dresiarsko. Teraz jednak zmieniłem optykę i uważam kolor czarny za najlepszy dla BMW. Czarne BMW (szczególnie 5 i 7) budzi respekt i wygląda "rasowo" Zauważułem też, że inni kierowcy w mieście częściej ustępują mi "drogi" a na parkingach nikt nie kręci się koło samochodu i nie zagląda do środka ... nigdy nie wiadamo czyje to jest ... hehe

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.3card.net/bmw/750il/477.jpg

zgadzam sie z DONEM !! czarny budzi respekt zwlaszcza w 5 i 7 .

A tak nawiasem to ladna ta twoja 7 .

Tez chcialem 5 czarna kupic ale trafila sie fajna srebrna i sie skusilem .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

Gdybym miał mówic tylko o E30 to pięknie wyglądają one w bieli, czerni i tu będę stronniczy - delphin-metalik :mrgreen:

Czerń jest fantastyczna na 5-tkach i 7-kach.

Jeden warunek - każdy kolor na zadbanej BMW jest świetny gdy auto jest czyste. Brudasy szpecą :evil:

www.ifp.pl

www.bmw-e30.pl

Opublikowano

mogę się wypowiedzieć co do szarego.W bmw jest chyba 6 odcieni więc ciężko tak ujednolicać kolor gdyż w każdym odcieniu ma swój urok.

Najważniejsze to myjmy często swoje auta i dbajmy o nie żeby na ulicach się wyróżniały.A kolor to każdego indywidualne spojżenie.