Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . Juz raz czytalem ze nie mozna wyciagnac przedniej szybki w e39 po lifcie. Dzis poszlem do garazu i otwarlem sobie maske i przypatrzyłem sie i na mojej lampie są takie zatrzaski ktore według mnie sluza wlasnie do tego zeby sciagac szybe . nie robilem tego bo mam czyste lampy ale mnie to zaciekawilo ?

Jesli nie mozna tej szybki sciagnac to po co są te zatrzaski ??

Dodam ze mam orginalne lampy Hella z ringami + xenon .

Jesli bedziecie chcieli to zrobie jutro foty i wkleje .

Czekam na opinie expertow

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
witam . Juz raz czytalem ze nie mozna wyciagnac przedniej szybki w e39 po lifcie. Dzis poszlem do garazu i otwarlem sobie maske i przypatrzyłem sie i na mojej lampie są takie zatrzaski ktore według mnie sluza wlasnie do tego zeby sciagac szybe . nie robilem tego bo mam czyste lampy ale mnie to zaciekawilo ?

Jesli nie mozna tej szybki sciagnac to po co są te zatrzaski ??

Dodam ze mam orginalne lampy Hella z ringami + xenon .

Jesli bedziecie chcieli to zrobie jutro foty i wkleje .

Czekam na opinie expertow

prosze moderatora o przeniesienie postu do innego dzialu , pomylilem się dając tutaj

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a kto ci powiedzial, ze nie mozna tej szybki wyjac? mozna, tylko trzeba rozgrzac lampe opalarka lub wlozyc do piekanika (o tym pisal Turbodiesel530), nawet lampy po 2002 r., ktore nie maja zatrzaskow mozna rozebrac, ale jest trudniej (to zaslyszane od znajacych temat)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1