Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe kto kupi takiego chinskiego Rols Roysa ??

Niektore podróbki nawet niezle ale ta BMW 7 im nie wyszla .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
Podróbki podróbkami, ale na przykład w 2003 roku najwięcej 760i sprzedano właśnie w Chinach. Nie wiem jakie są dane za następne lata ale jak nie pierwsze to pewnie drugie miejsce.
Opublikowano
Ale kopia Smarta za 4200 euro, to niezła propozycja na miasto - pod warunkiem, że się nie rozlatuje po roku. Ale co tam - w końcu w ZSSR też wszystkie samochody to były kopie zachodnioeuropejskich...
Opublikowano
Ja pamiętam kopie Opla Frontiery . Fakt była tania no i w miarę wyglądała ale wyniki w testach zderzeniowych były masakryczne . Manekin testowy nawet nie wytrzymał . Cena nie zawsze idzie w parze z jakością ba bezpieczeństwem . Ale Merc całkiem podobny !!! :roll:
Opublikowano
Ostatnio w Auto-Swiecie pisala babka, ktora od paru lat mieszka w Chinach i kupila kopie RAV4.Auto nazywa sie UFO i po paru miesiacach uzytkowania zaczelo sie doslownie sypac.W srodku smierdzialo jak w sklepie chemicznym a pare przyciskow w kabinie po probie uzycia okazaly sie atrapami :shock:

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

Opublikowano
Dla mnie to wygląda tak... przykład: daewoo Nexia, Espero itd. Wierne kopie opla, jednak ople (mimo blach gnijących na potęgę) jeżdżą znacznie dłużej niż daewoo mimo starszego wieku. Może być auto super w wyglądzie, ale jakość chińskiego silnika, choćby akumulatora mnie... przeraża.
Kai
Opublikowano

Coś Ci się KAI pomieszało,DAEWOO blachy mają 100 razy lepsze niż OPLE i lepiej się sprawuja niz OPLE,wiem bo dużo więcej OPLI przyjężdża do nas na naprawy niż DAEWOO (a byliśmy ASO DAEWOO,FSO LUBLIN)a silniki to jest prawie to samo,prawie wszystkie części od OPLA pasują do DAEWOO.

Np ASTRA to większego paździerza nie znam.

Więc coś nie bardzo się znasz na tym co piszesz.

Opublikowano

http://autochiny.pl/images/stories/grudzien2006/kopie/autochiny_BMW_vs_BYD.JPG

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

to logo jest po prostu zabójcze....

swoją drogą mam nadzieje że te auta nie będą nigdy sprzedawane w Polsce... ich jakość będzie pewnie podobna do jakości chińskich butów i podkoszulków... pewnie po 2-3 latach eksploatacji na naszych równych jak stół drogach te auta po prostu się porozpadają :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

swoją drogą powinni coś z tym zrobić, bo w sumie piractwo jest na świecie tępione :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

oni są zakochani w sedanach nawet peugeot'y 307 mają w sedanie

a psiarnia jeździ starymi VW passat (santana) oczywiście w sedanie :roll2:

ale jeszcze nas wszystkich zadziwią byłem tam we wrześniu i na prawde zacząłem ich szanować

Opublikowano
http://autochiny.pl/images/stories/grudzien2006/kopie/autochiny_BMW_vs_BYD.JPG

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wszelkie podobienstwa sa oczywiscie przypadkowe

hehehe