Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam xenony z e39 po lifcie w ktorych sa połamane pręciki regulacyjne w środku, nie wiecie kto moze to naprawic w okolicach Warszawy?

Opublikowano
Jest serwis xenonów na przeciwko Expo. Robią takie rzeczy.

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano
Telefonu nie mam, to jest ulica Prądzyńskiego zdaje się. Na przeciwko targów EXPO.

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano

Witam

Zakład mieści się na ul.Prądzyńskiego 11/13. Ale zanim tam pojedziesz zadzwon - koleś nie siedzi na miejscu 603 12 34 26.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam,

mam xenony z e39 po lifcie w ktorych sa połamane pręciki regulacyjne w środku, nie wiecie kto moze to naprawic w okolicach Warszawy?

Możesz to sam naprawić. W serwisie kupisz takie plastiki, ale musisz bardzo uważać, bo lubią pękać przy zakładaniu. Są żebrkowane i odnoszę wrażenie, że są specjalnie tak zrobione żeby pękały. Koszt 50 zł na lampe.

Jak rozebrać lampę było na forum ( podgrzej ją palnikiem, lub włóz do piekarnika) tylko z głową ;)

Pozdrawiam...

BMW IS THE BEST! FUCK THE REST!

NO RISK, NO FUN :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

naprawa 2 lamp u tego goscia to 600 zl :/ ale i tak taniej niz nowe. Jestem umowiony na jutro. dzieki za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano
Nie wariuj! Dasz 600zł za wymianę plasticzków od regulacji??!! :jawdrop: Mówię Ci sam to zrobisz! Nie wierzę, ze nie masz kumpli, co się bawią troszkę w motoryzację i dłubią coś tam przy autkach. Nie potrafisz lamp wykręcić?? :/

Opublikowano
lampy juz mam wyjete ;p problem tylko w zalatwieniu tych elementow regulacyjnych na wymiane bo sa z takiego plastiku ze nie chca sie kleic. rozebralem jedna i jutro moze dobiore w serwisie od tych poprzednich rozbieralnych lamp. moze beda takie same.
Opublikowano
lampy juz mam wyjete ;p problem tylko w zalatwieniu tych elementow regulacyjnych na wymiane bo sa z takiego plastiku ze nie chca sie kleic. rozebralem jedna i jutro moze dobiore w serwisie od tych poprzednich rozbieralnych lamp. moze beda takie same.

Ale po co załatwiać takie od tych starych lamp? Idziesz do serwisu BMW i zamawiasz takie jak Ci potrzeba. Jak nie masz możliwości, to napisz a załatwię Ci takie i nie ma co kombinować, bo na pewno nie pasują. Zapłacisz o ile dobrze pamiętam 50zł za komplet czyli 100 za dwie lampy i cała filozofia, a 500zł zostaje Ci na Walentynki z dziewczyną ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
naprawa 2 lamp u tego goscia to 600 zl :/ ale i tak taniej niz nowe. Jestem umowiony na jutro. dzieki za pomoc.

Pozdrawiam

wg. mnie koles przesadza z cenami i jest do tego niemily jak sie zapytasz czego tak drogo :)

pytalem o przerobke xenona na bi-xenona, krzyknal 700 zl a o spuszczeniu z ceny nie bylo mowy, prawie nie zbluzgal, pozniej zadzwonil do niego moj kolega, powiedzial 600 zl...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1