Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... o ile się nie myle, jest to ranking niezawodności..?

Ludzie, opanujcie sie! BMW nie jest niezawodne. Nie rypie sie przy kazdym zakrecie, ale tez nie jest nie wiadomo jak niepsującym się autem, a jeśli by tak było to by zajęło 1 miejsce w w/w rankingu, a po drugie nie było by działu "Mechanika...". :duh:

Opublikowano

A ja się matoł z Una przesiadłem :duh:

Ale co do Daewoo to też się zgodzę - przejechałem pierwszą Nubirą naprawdę sporo kilomentrów bez najmniejszych problemów, a silnik 2.0 ładnie ciągnął. Ale prowadziło się jak łódka...

Opublikowano
Jak mi powiedział człowiek pracujący od 40 lat w ASO MB "nalmniej awaryjne samochody były produkowane w 2giej połowie lat '90). Ja się z tym zgadzam. Różnie to wypadało ma firmy/modele ale generalnie jestem za.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Jak mi powiedział człowiek pracujący od 40 lat w ASO MB "nalmniej awaryjne samochody były produkowane w 2giej połowie lat '90). Ja się z tym zgadzam. Różnie to wypadało ma firmy/modele ale generalnie jestem za.

Strasznie ciekawe są Twoje teksty. Szczególnie, gdy im się bliżej przyjrzy.

Z tego co ja wiem, to ASO MB istnieje od 1990 roku a nie od 1966 roku.

Swoją drogą - od kiedy istnieje ASO BMW?

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano
Strasznie ciekawe są Twoje teksty. Szczególnie, gdy im się bliżej przyjrzy.

Z tego co ja wiem, to ASO MB istnieje od 1990 roku a nie od 1966 roku.

Swoją drogą - od kiedy istnieje ASO BMW?

Hehehe dobre. Myślisz, że przed '90 rokiem w Polsce NIC nie było???

Ile masz lat?.

Pewnie tego nie pamiętasz...

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

bmw jest daleko, ogolnie niemieckie marki sa w tyle za dalekim wschodem, juz nie tylko japinczycy ale i koreanczycy je wyprzedzili :duh:

:jawdrop:

Opublikowano

jak to mowia, sa trzy rodzaje klamstw: klamstwa, wierutne klamstwa i statystyka..

Ale, BMW nie jest niezawodne.. Chcielibyscie zeby pisalo 1. BMW 0,00%? :)

Ja tez. :8)

Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano
Nie jestem znaca samochodow z mechanicznego punktu widzenia ale czy Bmw i Mini to nie jedna fabryjka ?? bo w tym rankingu midzy tymi markami jest przepasc ......co moim zdniem podwaza wiarygodnosc
Opublikowano

W rankingu testów długodystansowych (100tyś km) wg Auto Bilda, BMW plasuje się na 7 (seria 3, ale nie wiem czy E46 czy E90) i 11 pozycji (seria X5 razem z Alfą 147).

Pierwsza miejsce zajmuje Mazda 6 (brak usterek, nawet najdrobniejszych podczas testu!), na drugim jest Toyota Prius, a na trzecim E-klasa Mercedesa.

Za BMW są kolejno A i C-klasa od Mercedesa, Ople, Audi A4, Skoda, Punto, dalej francuskie marki, a między nimi Audi A2, a na końcu VW Polo i Touran.

Opublikowano
w temacie tego programu "top gear"

rozumiem ze facetowi ciezko bylo przyznac ze e60 m5 jest rewelacja -

Z tym M5 sytuacja wyglądała tak, że Clarksson trochę ponarzekał, bo zawsze narzeka, ale ogólnie jego opinia była jak najabrdziej OK. Co potwierdził tym, że potem zakwalifikował to auto do jego TOP 10. A na dodatek sam stał się jego posiadaczem...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Clarkson

http://img123.imageshack.us/my.php?image=top0071kh.jpg

Opublikowano

Tak, tylko ja sobie tak chodzę i patrzę, to bmw z przebiegiem 250 tys,,, to igła,, coś tam wymienione, drobne awarie,, ale ,,,300 tys,, ,a to wygląda i śmiga tylko siękurzy,,, idę dalej,,, koeljne bmw, MB 400 tys,, to dalej jeździ,,,

Mam pytanie, jeśli ktośtak sobie często chodzi, czy widział na parkingu jednym na raz 4-5 samochodów japońskiej marki ,które mają 10-15 wiosen iw yglądają bo o jeżdzeniu to chyba już mówić nie można, albo chociaż mają połowę tego przebiegu co bmw z tych lat ????

Jesli ktoś widział, to proszę pisać,,,,,,,,japońce i fiaty są niezawodne,,!!! jasne bo wytrzymują 100tys km (cud) bezawaryjnie,,a potem idą na złom,,, moje skromne zdanie, a nie jedno widziałem,,,[/url]

Teraz to ja mam radość z jazdy :)