Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przesiadce z hatchbacka bardzo brakuje mi wycieraczki tylnej szyby w

coupe.

Czy w ogóle były montowane? A może ktoś bawił się już w dorobienie

czegoś takiego i coś opowie o tym?

Jeśli jest tu jakiś magik-grafik zajmujący się VT bym bardzo prosił żeby na

szybko dokleił wycieraczkę na tył żeby ew. zobaczyć jak by to wyglądało.

Wiem, że to psucie auta, więc nie komentujcie samego pomysłu :)

Opublikowano
jeździłem cuopetą 3 lata i jakoś nie nigdy nie czułem braku tylnej wycieraczki, coupe to nie DU tiko...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
jeździłem cuopetą 3 lata i jakoś nie nigdy nie czułem braku tylnej wycieraczki, coupe to nie DU tiko...

touring też nie tiko, a ma :cool2:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

touring też nie tiko, a ma :cool2:

turingowi bliżej do TIKO bo są 5 drzwiowe :wink:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Umyj szybę czasem to nie będzie problemu :lol: wycieraczki z tyłu nie były montowane ani w coupe, ani w sedanie - założyć można, tylko jeśli już, to chyba lepiej bez spryskiwacza - i dość ciekawie by to było, bo w klapie bagażnika trzeba by zamontować (no chyba, że wiercić otwór w szybie).

A wyglądać będzie zależy gdzie i jaką wycieraczkę się założy. Ale lepiej daj sobie z tym spokój. Kup sobie wycieraczkę z sprayu to będzie łatwo woda spływać i nie będzie się brudziła tak szyba.

Opublikowano

A wyglądać będzie zależy gdzie i jaką wycieraczkę się założy. Ale lepiej daj sobie z tym spokój. Kup sobie wycieraczkę z sprayu to będzie łatwo woda spływać i nie będzie się brudziła tak szyba.

Może to i dobry pomysł jedynie jakąś wycieraczkę w sprayu założyć....

Widać przyzwyczaić się trzeba będzie...

Opublikowano
Nie ma co komentować, bo Panowie przede mną już to zrobili. Jedno tylko aż ciśnie się mi na usta: AŻ strach pomyśleć o ewentualnym zakupie auta od Takiego Pana, skoro takie pomysły przedstawia na Forum, to czego do tej pory musiał On już dokonać (ulepszanie techniczno-ergonomiczne) w tym aucie!!?? Ażżż ciarki przechodzą... Pozdrawiam. :8)
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
Opublikowano
Nie ma co komentować, bo Panowie przede mną już to zrobili. Jedno tylko aż ciśnie się mi na usta: AŻ strach pomyśleć o ewentualnym zakupie auta od Takiego Pana, skoro takie pomysły przedstawia na Forum, to czego do tej pory musiał On już dokonać (ulepszanie techniczno-ergonomiczne) w tym aucie!!?? Ażżż ciarki przechodzą... Pozdrawiam. :8)

hehehehe dobre, słyszałem że jak sie w BMW przeniesie napęd na przód to wtedy wogóle wycieraczki nie są potrzebne ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano
A tak na poważnie to coupe nie jest typem nadwozia co się tylna szyba brudzi. Co innego kompakt czy kombi ale nawet jakby się w coupe szyba brudziła to wolałbym nie miec wycieraczki skoro nawet konstruktorzy antenę schowali w tylnej szybie zeby nie psuc linii nadwozia.