Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item158401081_bmw_m3_e36_coupe_tapicerka_skorzana.html

czesc kupilem to cudo.

Caly komplet do renowacji.

W planach:

1. nowe obszyciew kolorze bananowym, lub ciemnym pomaranczowym zastanawiam sie tez poscic przez srodek alkantare lub jakis fajny jednolity welur w kolorze.

2. odnowienie skory.

Pytanie czy odnawial juz ktos i czy warto , gdzie, za ile . Czy obszywal juz ktos skora ekologiczna i welurem , gdzie i jaki koszt . Moze cos poradzicie jakis projekt ? jakie macie zdanie na temat tego wnetrza. Za komplecik dalem mysle nie duzo bo 1500 zl za wszystko

Opublikowano

Troche lipa. Kumpel ma wlasnie wystawiona na allegro skore bananowa wraz z boczkami i cala wykladzina w bardzo dobrym stanie za 2500.

Mysle ze lepiej bylo doplacic niz brac sie za renowacje tego.

Opublikowano
no pasuje żeby to zrobiłą profesjonalna filma i oczywiście w porzadnej skórze, bo bez sensu byłoby dla mnie kupować fotele od M3 i dawać na nie skóre ekologiczną... :nienie:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Testowalem ten oto produkt po tym jak bateria Duracel z klawiatury bezprzewodowej rozlala sie na fotelu pasazera w moim e46. Substancja znajdujaca sie w baterii pozbawila koloru powierzchnie okolo 50cm2 oraz wypalila kilka dziurek o srednicy kilku milimetrow.

Uzywajac wyzej przedstawionego kitu bedziesz mogl bezproblemowo odmalowac kupione siedzenia.

Musze przyznac ze caly produkt jest rewelacyjny po naprawie praktycznie nie ma sladu. :modlitwa:

Opublikowano
Testowalem ten oto produkt po tym jak bateria Duracel z klawiatury bezprzewodowej rozlala sie na fotelu pasazera w moim e46. Substancja znajdujaca sie w baterii pozbawila koloru powierzchnie okolo 50cm2 oraz wypalila kilka dziurek o srednicy kilku milimetrow.

Uzywajac wyzej przedstawionego kitu bedziesz mogl bezproblemowo odmalowac kupione siedzenia.

Musze przyznac ze caly produkt jest rewelacyjny po naprawie praktycznie nie ma sladu. :modlitwa:

moja skóra jest w bdb stanie, ale lubie sie bawić w takie wynalazki i troche poczytałem o tym środku i widać że raczej amatorka to nie jest, tylko z tym doborem koloru to troche może być problem, z tego co tam pisze to kolory nie są w 100% odpowiednikami oryginalnych i druga sprawa to chyba do mojej niebieskiej skóry mają niedostępne produkty z tego co widać :cry2:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Czy zna może ktoś dobry środki najpierw do umycia a później do konserwacji skóry(tapicerka czarna) ale dostępny u nas w sklepach?

A do autora postu to też kupiłem niedawno z Bełchatowa komplet skórzany do coupe tylko ze nie M a wersja z wyższymym trzymaniem bocznym i wysuwaną częścią pod kolanami w fotelach.

Opublikowano
Kupilem w IKEA paste do mycia i pielegnacji skory. U mnie zdalo super egzamin na bananowej skorze.
te gusta conducir? BMW
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja polecam produkt sygnowany logo bmw i dostępny własnie w salonach i sklepach z cześciami do bmw. Jedno to jest pianka do czyszczenia gruntownego a drugie to mleczko do czyszczenia powierzchownego i do konserwacji skóry. Zabezpiecza przed UV. Muszę Wam powiedzieć że produkt rewelacja. Polecam
Opublikowano

mleczko do skór z ASO jest naprawdę świetne, jest drogie, ale na długo starcza.

ps. a może wiecie jak usunąć rysę ze skóry?? niby nie jest duża, ale jest i mnie drażni :cry2:

Opublikowano
Jeśli jesteś zainteresowany prawdziwą renowacją to jest człowiek w Tarnobrzegu który się zajmuje tym od 20 lat.