Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2007 coś jest nie tak na Forum. Dlaczego w nocy serwer nie działa?

Po raz kolejny chciałem wejść, a tu :mad2: . Dlaczego? Kiedyś było, inaczej, czyli normalnie.

Opublikowano
Prawda. Wczoraj pare minut po północy miałem to samo. Czyżby Moderatorzy tak wcześnie chodzili spać i dlatego imprezka kończy się w połowie. :lol: Ale tak na poważnie, to przykra sprawa.
Opublikowano
Widać, że admin czy moderator jeden z drugim zachlał (przepraszam... "wypił co nieco" - żeby nie dostać ostrzeżenia) wczoraj i jeszcze odsypia. Nie trudźcie się panowie i tak zaraz dostaniecie ostrzeżenie lub bana, a temat po zniknie z forum. Normalka ostatnio...
Adi
Opublikowano

Żenada z tym wyłaczaniem na noc forum. Szanownym władzom chciałbym zasygnalizowac, ze sa na świecie ludzie ktorzy pracuja do poznych godzin nocnych, a chcieliby w spokoju poczytac forum.

:duh: :duh: :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A może to jest sprawa przejściowa?

Sam mam taką nadzieję.

Wcześniej Admin wyjaśnił, że forum stoi na zawnętrzym serwerze nienależącym do Klubu, więc nie mamy możliwości włączania i wyłączania forum. Myślę, że to przejściowe problemy techniczne na serwrze na które Admin nie ma wpływu.

Moderator
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Już właśnie zrobiliśmy no i czekamy na poprawę . Kwestia tylko kiedy się poprawią i przestaną nam wyłączać . :x
Moderator
  • Moderatorzy
Opublikowano
Widać, że admin czy moderator jeden z drugim zachlał (przepraszam... "wypił co nieco" - żeby nie dostać ostrzeżenia) wczoraj i jeszcze odsypia. Nie trudźcie się panowie i tak zaraz dostaniecie ostrzeżenie lub bana, a temat po zniknie z forum. Normalka ostatnio...

Nikt bez powodu nie dostaje ostrzeżeń i banów. Co więcej - jak czytam trakie posty to mam wrażenie że za mało ich rozdajemy.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Nikt bez powodu nie dostaje ostrzeżeń i banów. Co więcej - jak czytam trakie posty to mam wrażenie że za mało ich rozdajemy.

Nie strasz, nie strasz...

Adi
Opublikowano
Już właśnie zrobiliśmy no i czekamy na poprawę . Kwestia tylko kiedy się poprawią i przestaną nam wyłączać . :x

Nooo poprawiają się straszliwie :mrgreen: przed chwilą forum znowu było niedostępne :duh:

• Członkowie klubu
Opublikowano

Przez lata było OK, ale teraz faktycznie (od nowego roku) coś jest nie teges...

Doszło do tego, że wyłączają nam już nie tylko w nocy, ale i w ciągu dnia...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
dzisiaj już 2 raz w ciągu dnia padło :evil:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Mam pytanie,czy tylko u mnie nie ma listy użytkowników czy i u Was.

Nie tylko u Ciebie. Wywalili połowę użyszkodników i nie chcą, żeby ktoś widział jaki zrobili odsiew. Co za polityka? Zamiast poradzić sobie z bałaganem forum umiera. Z drugiej strony nie dziwię się, skoro ma takich adminów/moderatorów... jaki gospodarz takie obejście :duh:

Adi