Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No niestety taka prawda ! U mnie nie łamią oni żadnych przepisów bo co najwyżej krzywo stoją ale za to tych którzy stają przy wyjeździe z mojego parkingu na jezdni po obu stronach bym za jaja wieszał !! Człowiek się musi zastanawiac czy tym razem coś go z boku trafi przy wyjeździe czy nie :evil: osobą która zawsze tam stawia samochód nawet jeżeli wszędzie wokół są miejsca jest jakiś buc posiadacz E36 Coupe tablice TOS... Widocznie u niego na wsi jest taki zwyczaj że każdy parkuje swój smaochód na ulicy co by sąsedzi widzieli czym jeździ :duh:
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może to jakiś wiesiek z wsi nie przekraczajacej 100 mieszkanców - ma 20 lat i "blondyne" w sasiedniej wiosce :lol:

Ale to racja że ludzie z mniejszych miast (bez obrazy) raczej myślą że miejsce parkingowe w centrum miasta typu W-wa, Łódź, Wrocław, Trojmiasto, Katowice jest czymś ogolnie dostepnym.. a tu się myla.

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano

Kiedyś na parkingu przy jakims hipermarkecie, nad miejscem dla inwalidów widziałem tabliczke na której pisało: "Czy naprawde chciałbyś być na naszym miejscu?" Dało do myślenia...

Myślę, że nie trzeba tego komentować, a tym którzy parkują na miejscach dla ludzi niepełnosprawnych możemy tylko pogratulować :/

BMW - Nie dla idiotów
Opublikowano

yeahman ja mieszkam na wsi i mam trochę ponad 20 lat i to oznacza że jestem wiesiek co nie umie parkować??

najbardziej denerwuje jak taki cfaniak staje na drodze, włącza światła awaryjne i idzie zrobić zakupy a auto blokuje jeden pas ruchu :mad2:

Opublikowano
Przemo nie zrozum mnie źle. Chodzi mi o to że ludzie z małych miejscowości poprostu czasem nie zdają sobie sprawy z tego że w dużych miastach naprawde brakuje miejsca i parkuja bez wiekszego zastanowienia. Nie sądze że nie potrafisz parkowac bo takto zresztą nikt bez tej umiejetności by prawka nie mial.. no może kobiety maja inne sposoby.. ale chodzi o to że czasem ludzie nie myśla.
http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano

kobiety myślą nie o tym że mają zaparkować, tylko o tym co będą robiły już po zaparkowaniu, dlatego czasem stają gdzie popadnie, a to i tak nie wszystkie, bo znam takie które jeżdżą bardzo dobrze.

denerwuje mnie tylko takie szufladkowanie jak nie jest z miasta to nie umie parkować i nie wie co się w mieście dzieje

to jest tak samo jak z tym głupim myśleniem -masz BMW to jesteś mafioso

a życie poza miastem, na prowincji ma wiele zalet dla maniaka samochodów, nie muszę płacić za garaż, bo mam swój, mogę myć auto przed domem i nikt nie będzie się czepiał, mogę przy tym zużywać tyle wody ile tylko chce bo nie muszę za nią płacić, ale nie o tym ta dyskusja

Opublikowano

najczesciej takie zakazy parkowania lamia ludzie jezdzacy bmw z lysymi glowami. oni wogole nie respetkuja prawa. staja nawet w takich miejscach gdzie nie wolno a parking dla kalekich osob to dla nich normalne miejsce vipowskie moze sa kalecy - ale umyslowi.

karac, karac i jeszcze raz karac.

ps. a jesli chodzi o stawanie jednym autem na dwoch miejscach to bym zabieral prawo jazdy bo to oznacza ze po znajomosci dostal prawko.

z tego co pamietam na placu manewrowym bylo parkowanie zarowno prostopadlem jaki i skosne. a skoro ktos zajmuje dwa miejsca to oznacza ze nie zaliczyl tego testu pozytywnie.

pozdrawiam

wszystkich ktorzy uczciwie zdali na prawo jazdy:)

Mercedes CLS 55AMG :twisted: