Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za parę dni, będę miał e39 w której są 18, z tyłu opona 265, tylko nie wiem, na ile, albo na 40, albo na 35, więc zobaczę jak się jeździ na większych calach w 3, a jak w 5.

W E46 miałem H&R -55m, wyglądało bosko, a co do jazdy, po prostu trzeba "trochę" uważać :wink: .

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
A jak Waszym zdaniem będą się spisywały w E38 koła 17 et20 do 15(szukam dopiero felg), opony 225/50/17?Zależy mi na wyglądzie ale również na bezawaryjności jeślio chodzi o prowadzenie to mam wprawę w prowadzeniu auta na 35 calowych kołach(terenówka) i rzucanie na koleinach raczej mnie nie przeraża..Ale jestem ciekaw Waszej opini dotyczącej takiego rozmiaru opon w E38?
  • 3 lata później...
Opublikowano
Panie Szymański czy nadal guru dla pana to Marchlewski z Długiej? Mam nadzieję że już się pan przekonał że to kłamca i oszust. Jest pan podatny na dobrą gadkę tylko głupią. Uwaga nie polecam warsztat ten oszukuje.