Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chciałem zamontować ringi i wiem że w modelu przed liftem sprawa była prosta - zatrzaski i wszystko ale gdzieś słyszałem że po lifcie czyli już model 2002 ma podobno sklejane klosze i teraz jestem w kropce - moze mi ktoś udzielić informacji ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powiem tak, jestem pewien że w coupe po lifcie są sklejane reflektory. Ale byli tacy na forum co zakładali ringi pomimo tego.

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a czy to duzy problem, , jesli lampa jest klejona? w e39 tez sa klejone (ringi do 2002 lub 2003 r.), ludzie mimo wszystko jej rozklejaja opalarkami lub w piekarniku

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
chyba zmienie tylko postojówki narazie , zostały mi po żarówkach Philips Blue Vision w komplecie , mo chyba że tak są jakieś specjalne postojówki -
Opublikowano
chyba zmienie tylko postojówki narazie , zostały mi po żarówkach Philips Blue Vision w komplecie , mo chyba że tak są jakieś specjalne postojówki -

ehh , znalazłem tylko jedną postojówkę z kompletu żarówek Philips Blue Vision i dla sprawdzenia włożyłem zamiast tradycyjnej żółtej postojówki - jest wyrażna różnica - a może są inne postojówki ? bardziej a'la xenon?

Opublikowano

ehh , znalazłem tylko jedną postojówkę z kompletu żarówek Philips Blue Vision i dla sprawdzenia włożyłem zamiast tradycyjnej żółtej postojówki - jest wyrażna różnica - a może są inne postojówki ? bardziej a'la xenon?

Nic nie kombinuj. Wsadź blue vision jak już. A nie jakieś a'la chińskie xenony.

Opublikowano
miałem jedną sztukę w5w PBV - pozostała po byłym aucie i założyłem ją dla porównania - całkiem inny wygląd , po tym porównaniu kupiłem 2szt na allegro dopiero dzisiaj więc czekam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie no wymiekam :shock: efekt piorunujacy.Chyba pomysle na wiosne nad takimi ringami i sie zglosze do ciebie od kogo mozna dostac;)

PS. Jak kiedys bedziesz mial wiecej zdjec to daj znac:)najlepiej jak cale auto widac

pozdro:)

Opublikowano
już wiosna prawie :D jest zbyt na te ringi i mogą być problemy bo kupuje się je w niemczech a tam cena 80E no ale wysyłka - auto jak Twoje zewnątrz tylko kombi więc co dadzą fotki ? nie mam tylko navi i skóry poza tym full z dodatkami jak tempomat org tel BMW , czujnik zmierzchu,deszczu tiptronik , to może tyle , poza tym jak każde inne no za małym wyjątkiem , mam 5 odbiorników radiowych i 5 anten :twisted:
Opublikowano

moze rzeczywiscie jakosc nie najlepsza:) ale wlasnie o to mi chodzilo:)dzieki

PS. Bo te ringi to zamiast postojowek sa? to jak obeszliscie blad spalonych zarowek??

Opublikowano
Nie ma błędów w tych ringach , podpinasz je do takich małych puszek / w komplecie / a puszki w miejsce postojowek wpinasz i jest :cool2: