Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w Motorze i w Auto Świat pojawiły sie zdjęcia piątki po liftingu i M5 kombi.

Zmiany minimalne.Nawet nie dołożyli kierunkowskazów w lusterka tylko trochę czarnego plastiku na obrzeżu żeby chyba zmniejszyć te odstające uszy.Jedyna zmiana na pierwszy rzut oka to uśmiechniety wlot w dolnej części przedniego zderzaka

Opublikowano
M5 w touringu :cool2:

auto marzen ;]

nareszcie BMW postanowilo przestac tracic klientow na rzecz Audi RS6

szkoda ze rs6 ladniejsze... m5 co prawda znaczek bmw no ale ten design :/ rs6 na mnie wielkie wrazenie wywiera na zywo, a jeszcze jak ruszy to mmmm.... no i pozostaje decyzja 4x4 bs RWD...

Opublikowano
audi tez ma swoj urok, ale moim zdaniem nowe m5 w touringu to cud jakich malo. linia jak na trumniaka super, silnik marzenie... te 507hp w touringu ahhh :modlitwa:

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png

Opublikowano
Może koncernowi BMW zależało na tym żeby stworzyć "wilka w owczej skórze" :mrgreen: Dla niewtajemniczonych emblemat M5 może niewiele mówić i sporo osób mogłoby się mocno zawieść gdyby spod świateł wziął ich o kilka długości kierowca w kombi :norty: Chciałbym widzieć miny kierowców "sportowych" aut, którzy na trasie nie mogliby sobie "poradzić" z tą becią :cool2:
Czarna bestia z czarną skórą...to jest to :)
Opublikowano
... Ja jestem zdecydowany i w połowie roku przesiadam się na model po liftingu.

Mam tylko nadzieje, ze oczekiwanie na samochod nie bedzie dlugie bo na swoj obecny model czekalem 4 miesiace :duh:

Tylko zanim przesiądziesz się na nowy model zrób fotki obecnej fury, każdy chętnie by je oblukał. Czyżbyś na kierownicy miał wyryty nr pin do jakiejś karty, że tak pilnie strzeżesz tajemnicy? Aha... nie zapomnij tego co napisałem 2 wersy wyżej :mrgreen:

Adi