Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wystaw na Allegro i zobacz czy będzie zainteresowanie. Uważam że na części więcej dostaniesz niż za całą E30stkę. np silnik 1200zł , silnik krokowy z 120 zł przepływkę z 200 zł przepustnicę z 200 zł , Fotele kierownica z 300 zł , licznik z 100 zł , Most jak jest zwykły bez szpery to 300 zł Naprawdę się tego uzbiera .
Opublikowano

Wreszcie moje ukochane forum....... :mrgreen:

Myślę, że na maksa z 2,5 tyś ale to może być nawet za dużo. A jak na klamoty to chyba więcej wyciągniesz ale musisz pokombinować jak się pozbyć papierów.

Kiedyś czytałem, że wystarczy spisać umowę z jakimś kimś kto nie istnieje i sprawa załatwiona (ale szczegółów operacji nie znam).

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
rozmawiałem z włascicielem złomu samochodowego i on mi powiedział ze jest mozliwosc wyzłomowania auta niekompletnego :) czyli wcinam numery nadwozia tabliczke znamionowa z auta i przynosze mu to z papierami i jakas sume pieniezna i mam auto wyzłomowane. to jest legalne:) a i w takim wypadku idzie sie ze swistkiem do ubezpieczalni ze auto jest zezłomowane i oni musza kase za nie wykzystane miesiace oc zwrucic:)
Opublikowano

niestety rolety nie posiadam

tak ix miałem od niedawna do kolegi nie mam zastrzezen bo on nie jest winny niczemu to co było zepsute to mi znalazł te zeczy przed kupnem ix i mi o nich powiedział :)

lecz ja sie przeliczyłem z mojimi finansami ix jest dla mnie za drogi w utrzymaniu mowa tu o czesciacze zezłomowałem go dlatego ze wiedziałem ze dostane wiecej kasy za niego na czesci niz w całosci i mi sie oc zwruci 700zl

a w sumie to bym jezdził nadal ix tylko nadazyła sie okazja kupic 318i z gazem wymieninym rozrzadem zawieszeniem hamulcami z ładna blachom i lakierem poprostu tylko jezdzic za 3.500zl

wiec postanowiłem zrezygnowac z ix i kupic ta drugom :)

Opublikowano
widzę, że z taką pisownią to już od tytułu wątka zacząłeś :naughty:

zinnoberrot coupe - bawarka browarka

http://img522.imageshack.us/img522/8581/1006088forum2ii8.jpg