Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,mam prosbe czy ktos mogłby mi pomoz zlokalizowac swiece zarowe w 530d?prosze,bo wlasnie wzialem sie za wymiane ale to chyba nie bedzie takie proste jak mi sie wydawalo
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
typson,wiem ze sztuk szesc,tylko jakos mam problem zeby je znalesc,powiedz czy mam szukac kabelkow i do nich beda podpiete swiece?
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wiem tylko tyle, ze trzeba jakos przejsc (zdjac?) kolektor ssacy... tyle slyszalem

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
wiem tylko tyle, ze trzeba jakos przejsc (zdjac?) kolektor ssacy... tyle slyszalem

Dobrze slyszales ;D Wypada zdjac kolektor.. przynajmniej w TDSie tak jest pewnie identycznie jest w 30tce

http://img571.imageshack.us/img571/7404/logotds.jpg

Naj.... forum o TDS-ach http://www.bmw-diesel.pl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Kolego wiec nie tylko nalezy ale konieczne jest sciagniecie kolektora ssacego, co jest troche wkurzajace bo ciezko go wyciagnac blokuje sie o podszybie :( ale z uzyciem siły da sie rade. Uwazaj tylko na uszczelki takie pomaranczowe, które lubia sobie spasc i pózniej ciezko je znalesc :) Jak zdejmiesz kolektor to juz pikus na każdej swiecy siedzi fajka która jest tylko na wcisk, wiec sciagasz je i wykrecasz swiece. Pózniej znowu założenie kolektroa też jest kłopot zeby go wsadzic na te oststnie szpilki bo jest ciasno przez to je.. podszybie :(

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa