Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mysle ze tecnicznie beda mocowania sa raczej takie same.........ale czy estetycznie......poszkaj takich od sedana-......chcesz miec skladane oparcie w sedanie( co?! drzwi si eeni otwieraja tylnie? ze ebdziesz puszczal ludzi od przodu) :wink:
Opublikowano
Przód może by i podszedł ale co z tym tyłem chce kupić skórę a tylko od coupe widziałem i nie wiem czy brać...?

no to jakmozesz to wez zrob podmianke na chwile i sprawdz jak to wyglada( jak gosc chce zarobic na tych fotelach to pojdzie n ato-najwyzej zaslepisz jakos te uchwyty do skladania oparcia)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tylna kanapa z coupe do sedana? Na chłopski rozum to ona ma inny kształt, w coupe jest z boku zasłonięta przez......... tylny błotnik że się tak wyrażę :mrgreen: a przecież jak wsiadasz na tył do sedana to narożnik kanapy jest widoczny z zewnątrz. A nie lepiej dać Twoje fotele i kanapę do tapicera??? Sprawdzałeś czy będzie taniej?

EDIT:

na tych dwóch rysunkach wyglądają inaczej

E46 sedan

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=52_2343&hg=52&fg=30

E46 coupe

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BV91&mospid=47619&btnr=52_2503&hg=52&fg=30

element nr 7 się różni to jest chyba boczek kanapy (ta część znajdująca się między oparciem a drzwiami w sedanie)

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fotele (te z przodu) to pewnie się da, bo wchodzą na te same szyny. Mnie ciekawi raczej co z tylną kanapą. Czekam z niecierpliwością na relację Sylwka..... :cool2:

pozdrawiam

Paweł