Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . jutro jade po kolejną igielke . Mam nadzieje ze znow nie zostane oszukany i igła okaze sie lipą .

Juz kiedys opisywalem moj wyjazd po BEjce do Torunia .

3 maj cie kciuki .

ps. mam nadzieje ze jutro zmienie ikonke w moim okienku i bede prawdziwym klubowiczem a nie tylko marzycielem.

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

a mam pytanie ? jade przez wroclaw do poznania .

Czy musze przejechac przez cale miasto wroclaw czy jest jakas obwodnica na ktora zjade z autobany Katowice wroclaw ??w keirunku poznania ?? prosze o odpowiedzi bo chyba wczesniej pojde spac . Rano 3 wyjazd

Everyday I’m hustlin'

Opublikowano
a mam pytanie ? jade przez wroclaw do poznania .

Czy musze przejechac przez cale miasto wroclaw czy jest jakas obwodnica na ktora zjade z autobany Katowice wroclaw ??w keirunku poznania ?? prosze o odpowiedzi bo chyba wczesniej pojde spac . Rano 3 wyjazd

jak jedziesz o 3 rano to nie problem przejechac przez wroclaw a napewno duzo prosciej niz zjezdzac wczesniej z a4 i kluczyc po bardzo waskich uliczach przez wsie. kiedys jak wracalem z nad morza byl objazd i wlasnie wroclaw ma to do siebie ze nie ma obwodnicy i jak nie przez niego to przez wiochy i strasznie sie jedzie. a jak o 3 jedziedz to przy spokojnej jedzie jestes o 5 we wroclawiu a wtedy jeszcze bedzie spokojnie.

powodzenia i oby sie okazala igielka :) pozdro

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

no i kolejna lipa . Jak juz przyszlo co do czego , okazuje sie ze niema wszytkich dokumentow , ze by mi przeslal pocztą , takie gadanie . A caly czas byla mowa ze wszystko jest . Dobrze ze nie musialem jechac znow 700 km nadaremno.

Tylko czemu mi tego od razu nie powiedzial ??? kupilbym auto , bez mozliwosci rejestracji , i czekal na listonosza az przyniesie przesylke z jakimis papierami . A jakby nie przyniosl to bym sobie zrobil w bmki na dworze doniczke .

umowilem sie z nim na 8 rano w poznaniu , a on mi dzis mowi nie dosyc ze niema dokumentow kompletnych to jeszcze ze mi jego laska te auto sprzeda bo on musi jechac cos zalatwic pilnego .

Sprawa smierdzaca i niemam zamiaru ryzykowac .

Kolejna LIPA !! kupuje auto za 50 tys a sprzedajacy niema czasu i dokumentow ????

Dlaczego ja mam takiego pecha

A moze wy wiecie kto chce sprzedac ladna 530d 2001 sedan ??

pozdrawiam i przestrzegam przed nieuczciwymi sprzedajacymi .

Everyday I’m hustlin'

Opublikowano

Bo szukasz igły w stogu sia... w Polsce :lol:

cos w tym jest drogi kolego . pozdrawiam

Everyday I’m hustlin'

Opublikowano
no i kolejna lipa . Jak juz przyszlo co do czego , okazuje sie ze niema wszytkich dokumentow , ze by mi przeslal pocztą , takie gadanie . A caly czas byla mowa ze wszystko jest . Dobrze ze nie musialem jechac znow 700 km nadaremno.

Tylko czemu mi tego od razu nie powiedzial ??? kupilbym auto , bez mozliwosci rejestracji , i czekal na listonosza az przyniesie przesylke z jakimis papierami . A jakby nie przyniosl to bym sobie zrobil w bmki na dworze doniczke .

umowilem sie z nim na 8 rano w poznaniu , a on mi dzis mowi nie dosyc ze niema dokumentow kompletnych to jeszcze ze mi jego laska te auto sprzeda bo on musi jechac cos zalatwic pilnego .

Sprawa smierdzaca i niemam zamiaru ryzykowac .

Kolejna LIPA !! kupuje auto za 50 tys a sprzedajacy niema czasu i dokumentow ????

Zrezygnowałeś z auta być może zbyt pochopnie. Mogłeś przecież je obejrzeć, zaliczkować i zażyczyć sobie dostawy pod dom wraz z dokumentami. Myślę, że sprzedawca by sie zgodził, ja już tak kupowałem dwa razy i dostarczali mi z drugiego końca Polski.

Opublikowano

Sprawa smierdzaca i niemam zamiaru ryzykowac .Brales pod uwage to, ze auto moze zostac ogołocone z czegos przed dostawą pod dom?

Zrezygnowałeś z auta być może zbyt pochopnie. Mogłeś przecież je obejrzeć, zaliczkować i zażyczyć sobie dostawy pod dom wraz z dokumentami. Myślę, że sprzedawca by sie zgodził, ja już tak kupowałem dwa razy i dostarczali mi z drugiego końca Polski.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

niestety nastepny przyklad potwierdzajacy, ze w PL nie ma co kupowac samochodu... niestety polscy handlarze kantuja niemilosiernie i klamia w zywe oczy, pewnie nie nalezy uogolniac, ale w tym przypadku ze swieca szukac uczciwych...

podobnie jak koledzy radze skierowac sie na rynek wroga, takich samochodow to jest tam sporo... uwazaj tylko na samochody bez ksiazek serwisowych i opisanych nur export, jesli jest ksiazka (orygninalna a nie wypisana na kolanie :) ), to nie boj sie przebiegow 200-250 tys. km, bo ten rocznik powinien tyle miec

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

niedaleko mnie stoi ladna e39 2.0 97r, ogladalem "z zewnatrz" (nie dokladnie) i wygladala niezle(jeden wlasciciel w niemczech,bez skor)

jak cos to moge pojechac i obejrzec dokladniej

pozdro

Opublikowano
tak czytam te wątki o poszukiwaniu tej jedynej i dochodzę do wniosku ,że i ja się wstrzymam ze sprzedażą i kupnem nowszej i większej furki po prostu - poczekam aż tora będzie sprzedawał :mrgreen: