Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie... zakupilem moja bmw w niemczech w salonie bmw i tam dostalem gwarancje caloroczna na cala europe. Auto jest z '99 i zapalila mi sie lampka airbagu zreszta widze ze nie tylko u mnie tylko u wielu kolegow na tym forum. Czy ktos wie moze czy w serwisie BMW w Gdyni naprawia co trzeba w ramach tej gwarancji ?
Tomik GD
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spróbuj ale nie zdziw się jak powiedzą że u nich w ASO to tylko polska gwarancja się liczy :duh: :mad2: Nie mam pojęcia jak to wygląda od strony prawnej.

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobra, daj znać co i jak.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Jak odmówią zadzwoniłbym jeszcze do BMW Polska i dopytał czy aby na pewno dealer ma rację, w końcu jesteśmy w unii.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano
Jak odmówią zadzwoniłbym jeszcze do BMW Polska i dopytał czy aby na pewno dealer ma rację, w końcu jesteśmy w unii.

.... i minęły czasy Polmozbytów, gdzie usmarowany pan z petem byl panem i wladca rozstrzygania o gwarancjach

Opublikowano

.... i minęły czasy Polmozbytów, gdzie usmarowany pan z petem byl panem i wladca rozstrzygania o gwarancjach

i w koszuli flanelowej z tygodniowym wyziewem :)

Tomik GD
Opublikowano

No i .......... bylem w serwisie i tak jak myslalem moja gwarancja nie jest wazna w polsce podobno, jak stwierdzil ten pan. Poradzil mi aby jedynie wstawic auto zrobic kosztorys naprawic auto wybecalowac i wyslac rachunek do bmw i czkac na rozpatrzenie sprawy.....swietnie. Naprawa tego tez tania nie jest, sama mata sterujaca 360zl + robocizna tez tyle. Samo podlaczenie do komputera i postawienie diagnozy ponad 170 zl.

mysle ze skoro jestesmy w uni to nie powinno byc z tym zadnych problemow ale widac ze w polsce sie to nigdy nie zmieni i zawsze i wszedzie beda nam robic po gore. :mad2:

Tomik GD
Opublikowano
dzwon do BMW Polska biuro tel: (0 22) 579-88-00 - spisuj z kim rozmawiasz

oki dzieki zadzwonie jak tylko znajde wolna chwile i tez dam znac oczywiscie.

Tomik GD