Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
WITAM WSZYSYKICH. Mam bmw e36 dwu litrowa 6 cykindrowa i mam nie maly problem bo nie pracuje zbyt dobrze na wolnych a gdy wlacze klime to juz calkiem faluje(400-1200obr) silniczek krokowy jest ok wyczyszczony i sprawdzony,nowa sonda bosh,nowe swiece NGK i po wymianie wszystkich filtrow plynow oleji itd... czy to morze byc ktoras cewka?a morze jeszcze co innego? jak cos wiecie to dajcie znac,morze mieliscie podobny problem? jak tak to co wam pomoglo? : :mad2: [/img] Edytowane przez pioneer7600
BMW 320 E36
Opublikowano

Jak bardzo faluja obroty?

Jesli chodzi o klime to normalne ze obroty moga spasc bo kompresor daje dodatkowe obciazenie,ale ze tak bardzo to cos jest nie tak.Czasani obroty faluja jak jest dodatkowy pobor powietrza, a czesto bywa to spowodowane nieszczelnoscia korka wlewu oleju.

te gusta conducir? BMW
Opublikowano (edytowane)
wiem ze musza troche opasc obroty przy klimie bo na poczatku bylo z nia ok dopiero pod koniec lata tak sie popiepszylo ze nie mogla sie na klimie utrzyma na obrotach tak falowala Edytowane przez pioneer7600
BMW 320 E36
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A u mnie po włączeniu klimy obroty lekko się podnoszą z ok 700 na ok 800 - 850. Z klimą i bez obroty nie falują więc chyba tak powinno być.