Skocz do zawartości

<t>Jakie skojarzenia masz co do swojego BMW?</t>  

101 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ideał! miałem już kilka aut ale bmw to jest auto z wyższej ligi. Zrobione z sercem i pasją przez najlepszych inżynierów na świecie!
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
Ja zawsze marzyłem o polonezie bo tył napęd i tani w utzymaniu. A tu bum kupiłem beemkę. RADOŚĆ Z JAZDY!!!

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Ja mam dwa BMW obecnie - E39 żeby jeździć i dojechać oraz 2002 z 1972 roku, do którego wsiadam nie po to, aby gdzieś dojechać, tylko po to, by po prostu sobie pojeździć. To jest zupełnie inny wymiar automobilizmu... i bardzo przyjemna sprawa, dodatkowo podkreślona spojrzeniami przechodniów :)

pzdr

http://img484.imageshack.us/img484/852/logo04cq1.jpg

BMW E39 525 TDS, BMW E10 2002' 1972

Ducati 900 Monster, KTM 520 EXC Racing

Opublikowano
Dla mnie BMW nie jest tylk ospełnieniem marzeń ono ma dusze jak już koledzy powyżej pisali ma coś czego nie mają inni. Do tego jak dla mnie mało awaryjne, komfortowe, szybkie, ekonomiczne biorąc pod uwage mase i silnik :mrgreen:
Opublikowano
BMW to jest to samochod z dusza i charakterem a nie jak pozostałe jeżdzidełka wiem jedno Ja i moja żona niezamienilibyśmy tego auta na nic innego :dance:
Opublikowano
Dziś jakiś palant gwożdziem przerysował mi auto - żal mu dupe ścisnoł że ja mam on nie - taki los właścicieli bmw że każdy nam zazdrości.
http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg