Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja robilem ale w e36 ale widze ze motyw uchwytow jest identyk.wiec tak bierzesz malutki srubokrecik, i w dolenj czesci szkla ( za nim wyczujesz taki maly plastikowy jezyczek ( widzoczny na spodniej czesci wkladu) i teraz ni epamietam czy w prawo czy w lewo popychasz go az cale kolo uchwytu przesunie sie na prowdnicy w samej obudowie lustra.( na zdjeicu widzisz okragly uchwyt na szkle z takimi zebami 3ma to wlasnie o te zabki chodzi -czesto sie one jakby zcinaja i potem ciezko za ich pomoca obrucic tym calym kolem

na tym kolku widac 4 otwory sa to miejsca na 4 bolce chwytajace szklo i jak przesuniesz osiowo tym okraglym uchwytem to zasuneisz uchwyt mocuciacy na bolcach

przyjzyj sie dobrze i sobie oradzisz-ja sie troche meczylem bo mi sie te zeby ztarly

Opublikowano
Dokladnie tak jak kolega wyzej pisal. Mialem takie same wklady w aucie, sa to fotochromy. Nalezyc wlozyc np. nozyk w dolna czesc obudowy lusterka i tam wyczujesz taki cyngielek, gdy przesuniesz go w pracwo to takie cale plastikowe kolo sie obroci i wklad zejdzie. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

dziękuję bardzo za pomoc :)

czyli nie trzeba rozbierac lusterka, trzeba przesunac zawleczke i wklad wyskoczy

p.s. ASO w Poznaniu oferuje mi taki wklad (1 sztuka) za 1200 zł :mad2:

Pan stwierdzil, ze jest wklad ELEKTROCHROM dlatego tak drogi ...

to juz lekka przesada jest ...

Opublikowano

p.s. ASO w Poznaniu oferuje mi taki wklad (1 sztuka) za 1200 zł :mad2:

Pan stwierdzil, ze jest wklad ELEKTROCHROM dlatego tak drogi ...

to juz lekka przesada jest ...

Witam,

Ta cene mozna zrozumiec, sprobojcie sobie kupic okulary fotochromy.

Kosztuja w przedziale od 500 zl w zwyz, no i teraz porownajcie powierzchnie lusterka do okularow.

Ja tez mam fotochromy i juz mi w jednym z nich cos tam wycieka.

No i nie stety kupno uzywanego to wydatek 180zl - jest to ok, ale jest to uzywane i nie wiadomo jak dlugo bedzie jeszcze dzialalo,

Pozostaje kupic zwykle grzane. W serwisie kosztuja 80euro za dwa.

Wszystko doslownie do bmw jest drogie, wszystko !!!!!

Pozdrawiam