Skocz do zawartości

Po wymianie lamp na xenony zapalają się postojówki na kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.zaistniał u mnie problem ze światłami.Mymieniłem sobie lampy ze zwykłych na xenony i od tego momentu po odpaleniu silnika zapala mi się na komuterze głównym(taki samochód) awaria świateł postojowych.Przedtem tego nie miałem więc przyczyna napewno tkwi w tym temacie.Co mógłbym zrobić aby to zniwelować.Dodam jeszcze że kiedy zapalam światła to błąd ginie i komputer jest czysty,jednak jek znów zgaszę światła to błąd się znów pojawia.I tak w kółko.Pozdrawiam :?
Opublikowano
Ja mam to samo.Trzeba zrobic wpis w kompie,ze auto ma ksenony :D Mialem zrobic to w ASO ale znalazlem super goscia od takich rzeczy i jak wroce do PL to do niego pojade.Mi do tego wszystkiego czasem jeszcze wariuja kierunki tzn.trzy razy migna szybciej i potem normalnie ale nie zawsze tak sie dzieje.

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

Opublikowano

Witam,

u mnie jest taki sam probelm. Po wymianie światel na xenony komputer pokazuje błąd światel. Byłem w zeszłym tygodniu w Poznaniu w serwisie u Smorawińskiego i powiedzieli, że po wymianie świateł trzeba wgrać nowy program do kompa żeby widział xenony. Wgranie programu u nich kosztuje około 600zł. :lol:

Pozdrawiam

pzdr,