Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do posiadaczy sidemek:

ile placicie za ubezpieczenia na rok, gdzie ?jaka firme polecacie?ze znizkami .bez.jesli ktos ma jakies info na ten temat to bardzo prosze :roll2:

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ac,oc,nw 1rok 6tys zl musisz liczyc..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

widze pelna opcje podales

i to jest na pelenej znizce? :lol: no bo to chyba wazne. jesli mozna spytac gdzie sie ubezpieczasz?i czy wszytsko jest tak jak zapewniaja ze bedize.dzieki

Opublikowano
oczywiscie ze nie.. jak powiedzialem chcialbym zeby Rzeznik rozwial moja watpliwosc co do posiadania 550i..

wybacz ale w pewnym wieku ludzie wyrastaja z "chwalenia" czy "oszukiwania" innych textami typu a moj tata ma zegarek z 24 melodyjkami ...

7mka grow up

p.s. pokazywalem jak bylem maly a jak nei wiesz jak wyglada E60 to zapraszam: www.bmw.pl

Opublikowano
oczywiscie ze nie.. jak powiedzialem chcialbym zeby Rzeznik rozwial moja watpliwosc co do posiadania 550i..

wybacz ale w pewnym wieku ludzie wyrastaja z "chwalenia" czy "oszukiwania" innych textami typu a moj tata ma zegarek z 24 melodyjkami ...

7mka grow up

p.s. pokazywalem jak bylem maly a jak nei wiesz jak wyglada E60 to zapraszam: www.bmw.pl

witaj!

czyli wszyscy my co zamieściliśmy zdjęcia naszych samochodów w galeri chwalimy się jestesmy mali itp

ja odbieram to inaczej internet jest anonimowy rejestracja na tym forum nic nie weryfikuje a pokazanie własnego auta nie jest chwaleniem sie a gestem dobrej woli i w/g mnie bardziej uwiarygadnia własne wypowiedzi.W Wawie jest juz naprawde sporo różnych e60 a w galerii chyba tylko 3

reszta uzytkowników e60 może te forum ma wiecie gdzie (nie dziwię sie jak widzę średnią wieku i sztywne garnitury) ja ich rozumiem nie piszą nie dają zdjęć guzik ich to interesuje

ale jak juz ktoś zaczął dyskusję na tym forum to juz jest innna sprawa wiec jeśli Rzeznik pokaże autko ale nie napisze przy okazji ile metrów ma jego ogrzewany garaż i cały dom, gdzie był i gdzie pojedzie na wakacje i jaki ma zegarek to nie jest chwalenie sie tylko dyskusja na forum bmw-klub.pl

Pozdrawiam

Opublikowano

dokladnie.. :clap: :clap:

i dlatego Rzeznik nie opowiadaj nam jaki to jestes dorosly ,czego to nie masz itp.. :liar: :liar:

Opublikowano

Molo w kwestii spalania mogę powiedzieć Ci tyle, moja 530d automat spala w mieście 11,5-13,0L a w trasie 7,4 przy 100km/h do 9,5 korzystając z pełnej mocy.Tak więc 730d będzie paliła ciut więcej ale nie koniecznie.

Ceny części do mojej np.filtr powietrza do 3.0d w ASO ze zniżką 160zł, kompletne hamulce na przód 1000zł, tył podobnie, sworznie wahacza 250zł.

Wiem,że moja to e39 a nie e38 ale ceny w ASO dla wielu części są podobne.

P.S. Panowie nie kłóćcie się czy ktoś ma e60 550i czy nie, ja jutro też pojadę do salonu i kupię nowe e60 M5...w skali 1:43 :twisted2: :twisted2: :twisted2:

Opublikowano
no wkoncu ktos odpowiedzialny sie znalazl.wielki dzieki na odpowiedz na to co mnie :twisted: nmajbardziej tu ionteresuje.tak z ciekawosci to ile ci wychodzi ci za ubezpieczenie za swoja bmw?jesli zgodzisz sie podac to napisz czy jest to pelen pakiet i czy przy pelneych znizkach.dzieki serdeczne
Opublikowano
Ubezpieczenie można łatwo sobie sprawdzić i obliczyć w zależności od tego ile masz zniżek. NIe pytaj ludzi ile płacą bo każdy ma inne składki. W przypadku pełnego ubezpieczenia dużo zależy od wartości samochodu. W przypadku samochodu za 40000PLN z 3.0l silnikiem i pełnych zniżkach zapłacisz ok 3500PLN rocznie. Z góry Ci powiem że za taką kwotę nie dostaniesz dobrej 730d, nie wiem też jakie masz zniżki ale wydaje mi się że poniżej 5000PLN rocznie nie zejdziesz :jawdrop:
Opublikowano

18 grudnia Auto Świat będzie artykuł "Limuzyna dla każdego" porównanie MB,Audi no i e38

jak interesuje Cie zakup 7 warto przeczytać

Pozdrawiam

Opublikowano

E46 330d- 184 PS/ 390 Nm

E46 330d- 204 PS/410 Nm

E39 530d - 184 PS/390 Nm

E39 530d- 193 PS/410 Nm

E38 730d- 184PS/410 Nm

E38 730d- 193PS/430 Nm

skądś znam te zestawienie :wink:

Niedawno bylo pisane wlasnie o uzytkownikach BMW serii 7 w Polsce. Ktos madrze napisal ze ludzie kupuja 7er, tankuja za 50 zl i modla sie zeby przejechac pare km wiecej. Pomysl tylko czy to ma sens: zadajesz takie pytania jak: ile kosztuje podpiecie pod komputer w serwisie i poza nim. BMW 7 to nie jest samochod ktory naprawisz sam w garazu z kumplem ktory troche zna sie na mechanice. Masz zamiar drzec z niepewnosci za kazdym razem kiedy cos bedzie trzeba wymienic i zadawac sobie pytanie: Boze, ile to bedzie kosztowac??? Moim zdanie to droga do nikad. Moja rada jest taka: kup sobie jakis tanszy model i czesc kasy poprostu pozostaw na to zeby to auto porzadnie serwisowac i utrzymac w jak najlepszej kondycji.

hmm a co to znaczy porzadnie serwisowac ? Jechac do baranów, ktorzy nawet nie wiedzą ile śrub moze sie odkrecic z pompy oleju w V8 ? Ktorzy zostawią CI stary filtr kasując za nowy , spuszczą połowe oleju i wleją Ci reszte najtanszego lotosa kasujac za 7 litrów Mobila 1 ?(dokładnie przypadek mojego znajomego). A moze zostawiac krocie w ASO i dawac się wodzic za nos jak juz wczesniej na tym forum wielu kolegów pisało....Smiejesz sie z ludzi, ktorzy wolą samemu robic wszystko przy własnym aucie ? Bo sam nic nie umiesz zrobic czy moze są jakies inne powody. A co do cen eksploatacji to miedzy serią 5 i 7 nie widze wielkich roznic.

P.S. Wole ,zeby kolega , ktory ma o tym pojecie robił mi cos przy aucie niz obcy buc, ktorego interesuje tylko odwalenie roboty byle jak i skasowanie $$$

Opublikowano

E46 330d- 184 PS/ 390 Nm

E46 330d- 204 PS/410 Nm

E39 530d - 184 PS/390 Nm

E39 530d- 193 PS/410 Nm

E38 730d- 184PS/410 Nm

E38 730d- 193PS/430 Nm

skądś znam te zestawienie :wink:

wiem.. :cool2: i tego sie trzymam..