Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Właśnie wróciłem do grona szczęśliwych posiadaczy BMW. Miałem już kilka beemek, ale czasowo zdradziłem markę na inne samochody:-(

Teraz jednak wróciłem do korzeni i myślę, że już na stałe.

Obecnie sprowadziłem sobie x5'tego po liftingu i chętne wymienię się uwagami na temat wozika z innymi fanami marki.

Pozdrawiam serdecznie

Ergox

Opublikowano

Jakby każdy miał się w taki sposób przedstawiać na serwerze nie byłoby miejsca na nic innego.

Sorry Ergox - cieszymy się bardzo ale to nie jest dobry temat.

Moderator zaspał? :lol:

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
yeahman a Ty znów w akcji widze tylko straszysz moderatorami i adminami.Oni sa od tego i wiedza co i kiedy maja robić.Więc nie zwracaj nikomu uwagi co kto ma robić.To ergoxa 1post i miał prawo sie pomylić,Taka moja mała sugestia.Pozdrawiam :)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
yeahman a Ty znów w akcji widze tylko straszysz moderatorami i adminami.Oni sa od tego i wiedza co i kiedy maja robić.Więc nie zwracaj nikomu uwagi co kto ma robić.To ergoxa 1post i miał prawo sie pomylić,Taka moja mała sugestia.Pozdrawiam :)

Słusznie.

A zalew podał właściwe miejsce.

Zamykam.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.