Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
220 km/h :8)

Wiem że mało możliwe ale jakoś poszła.

Sorry kolego ale w bajki już dawno nie wierzę, zresztą podobny temat jest już na forum...

Pozdrawiam Grzesiek
Opublikowano

Moja 318i szła 198km/h i odcinała zapłon przy około 5000 obr/min. Czasami wydawało się, że ma 200km/h na budziku, ale to może przez mniejsze opory, górke lub poprostu przy 200km/h niebardzo przyglądałem się wskazówce prędkościomierza. :twisted2:

Z 528i Touring na sekwecji LPG wycisnąłem 220km/h. Miała jeszcze trochę pola na obrotomierzu, ale elektrozawory gazu chyba za bardzo dławiły. Bo na benie szła o niebo lepiej. Aha, smycz włączała się sporo później niż w 318i, tak ok. 6000 obr/min.

Opublikowano
Sorry kolego ale w bajki już dawno nie wierzę, zresztą podobny temat jest już na forum...

zapraszam na przejazdzke :8) tez w to niewierzylem :8)

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
...nie ma co patrzeć na licznik tylko zaopatrzyć się w GPS i na nim sprawdzić prędkość...i można się zawieść nieco bo licznikowe 220km/h może okazać się 200km/h :) ...jak zauważyłem BMW-owskie liczniki zawyżają średnio o 10%... z moich doświadczeń jedynie Mercedesy wskazują prawdziwą prędkość...
Opublikowano

zapraszam na przejazdzke :8) tez w to niewierzylem :8)

Jeśli wsadzisz całe Forum do auta to osiągi będą słabsze :)

Moja 318 jechała 225 i nie mogłem już bardziej przyspieszać, ponieważ manewr wyprzedzania rozpoczął Polonez, który jechał za mną. Jak wiemy nie wolno przyspieszać gdy jedzie się autem wyprzedzanym.

Opublikowano
Moja 318 jechała 225 i nie mogłem już bardziej przyspieszać, ponieważ manewr wyprzedzania rozpoczął Polonez, który jechał za mną

...polska motoryzacja potrafi narobić obciachu ;) a tak serio to parę lat Lancerem 1.8 stałem na światłach i sprowokowany przez właściciela 125p ruszyłem razem z nim na maxa...i zostałem daleko z tyłu mimo, że w Fiacie był komplet pasażerów a ja tylko sam ;)

Opublikowano
220 km/h :8)

Wiem że mało możliwe ale jakoś poszła.

Gosc mnie zalamuje jak czytam te posty jego co chwila gdzies :jawdrop:

To czemu moj is jedzie tylko 210.. pewnie mam popsutego... albo gdzies mi te 140 kucow ucieklo .. a ta twoja rakieta ..sedan 1.8 hm... Ucz mnie miSZCZu jak sie jezdzi szybko:modlitwa:

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano
Wczoraj kumpel poprosil mnie bym mu pomogl w obejrzec is-a z 92r 240000 km przebiegu. Na pytanie kumpla ile wlasciciel nia lecial najszybciej odpowiedzial ze prawie 240 km/h i ze jeszcze duzo bylo miejsca na pedale zeby depnac ale sie troche przestraszyl predkosci. hehhe myslalem ze umre ze smiechu
Opublikowano
235km/h na niemieckich autobahnach na paliwie niemieckim..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
Wczoraj kumpel poprosil mnie bym mu pomogl w obejrzec is-a z 92r 240000 km przebiegu. Na pytanie kumpla ile wlasciciel nia lecial najszybciej odpowiedzial ze prawie 240 km/h i ze jeszcze duzo bylo miejsca na pedale zeby depnac ale sie troche przestraszyl predkosci. hehhe myslalem ze umre ze smiechu

To solidne miał przekłamania w liczniku...

Opublikowano

BMW 320i E30 - 210 km/h

Citroen C2 1.6 VTR - 200 km/h (koniec obrotomierza :twisted2: )

BMW 730 E38 - licznikowe 250 km/h

VW T4 MIXT 103 KM plus powerbox na 130 KM - 190 km/h niemiecka autostrada, niemieckie paliwo

Subaru Impreza STI N12 - 211 km/h - Oes Rajdu Nikon "Kamionki"

Opublikowano
E34 M518i Touring - licznikowe 240km/h, poszłaby więcej, ale zasypiałem po długiej trasie i nie chciałem szarżować w mieście.

To sie zdecyduj, bo ostatni mówiłeś ze 230km/h :norty: :twisted2: :twisted2:

Opublikowano
Z zasady unikam takich "opowieści" ale tym razem... :D w listopadzie wracaliśmy ze światowej wystawy psów. Na pokładzie: dwa psy "marki " Basset Hound (2x 30kg). żona (1x 60kg :D ) i ja 80kg i... w 35 minut przejechaliśmy 106km co daje. :) (auto E 30 M40 318 iT)
BMW i bassety to moja miłość
Opublikowano
ja ostatnio na autostradzie Wrocław - Opole jechałem 210 km/h ale myśle ze moje jeszcze z 10 wiecej by poszla. Jeszcze sprawdze :P

Polonezem ?? :shock:

Opublikowano
...te Wasze wskazania licznikowe to pomiędzy bajki włóżcie chłopaki... ...widzę, że większość patrzy na prędkościomierz i wierzy tak w jego wskazania jak we wskazania przebiegu ;) ...oszukujcie się dalej ;)
Opublikowano
Wiadomo, że prędkość licznikowa i rzeczywista to dwie różne prędkości :D
BMW i bassety to moja miłość
Opublikowano
Subaru Impreza STI N12 - 211 km/h - Oes Rajdu Nikon "Kamionki"

Czego jest więcej na prawym fotelu, strachu czy radosci z jazdy?

Zakładam, że z Tomkiem Kucharem to chyba radości :)

Opublikowano
a ja sram na to czy mi licznik klamie czy nie..jade tyle ile potrzebuje..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.