Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niedawno- latem zakładałem tuleje wahacza lemforder- wczoraj byłem na szarpakach i znowu kwalifikują sie do wymiany- luzy i wybite gumy. nasze drogi sa straszne....
Opublikowano

Mam to samo. Zmienialem w marcu. Chyba Lemforder troche oszczedza na materialach. Pewnie ze wplyw na to mają nasze drogi ale bez przesady.

Od marca przejechalem 10 tysięcy km.

Opublikowano
Ja mam u siebie od M-ki i nic sie z nimi nie dzieje to jest chyba jedyne wyjscie na nasze polskie drogi wczesniej kupowalem 2 razy orginaly teraz moge sobie je najwyzej w ogrodku zakopac.
Opublikowano
Moim zdaniem febi to lipa przejechalem na nich 10tys i na przegladzie powiedzieli ze sa do wymiany nastepne 10 tys na orginalach wymienilem znowu na orginaly i po 5 tys kupilem od M-ki teraz jest dopiero ok. Od M-ki nie sa drogie wiec warto kupic komplet kosztuje ok 100zl na allegro.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Z tymi tulejami od emki to jest akurat na odwrót bo do zwykłej można założyć bez problemu od M3 3.2 bo 3.0 ma mimośrodowo otwór. Natomiast jeśli chodzi o E30 to można założyć te same tuleje co do E36.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam założone od emki z otworami po wewnętrznej stronie. Przez jakieś 15-20 tysięcy było ok po czym teraz zaczęły się problemy tzn, czasami podczas hamowania z małej prędkości przy mocniejszym przyhamowaniu coś stuka że tak powiem podwójnie. Jeden stuk i za sek. drugi Również jak dojeżdzam do śpiącego policjanta lub dziury i wjade bez przyspieszania ani hamowania to puka. Ale czasami dzieje sie tak ze wogóle przestaje pukać np na 3 dni a pozniej znów zaczyna. Mechanik mówi ze to najprawdopodobniej wlasnie te gumy. Najdziwniejsze jest to ze w srodku slychac duze uderzenie a na zewnątrz w kanale nic nie slychać... Czy dałoby radę założyć te z otworami w środku? Jak myśliscie czy to wina tych gum?
Opublikowano
Moim zdaniem febi to lipa przejechalem na nich 10tys i na przegladzie powiedzieli ze sa do wymiany nastepne 10 tys na orginalach wymienilem znowu na orginaly i po 5 tys kupilem od M-ki teraz jest dopiero ok. Od M-ki nie sa drogie wiec warto kupic komplet kosztuje ok 100zl na allegro.

Sluchaj Patryk, masz jakiegos linka do takich aukcji??

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl