Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mnie to na BBS wyglada ale pewny nie jestem.

żadne BBS są to włoskie podróbki felg M3 E46 ostatnio pełno sie tego dziadostwa namnożyło , NIE POLECAM

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Nie, nie! Kupić nie chcę, tylko mam takie na aucie i chciałem sie dowiedzieć co właściwie mnie wozi.

aaa w ten sposób , kiedyś miałęm stronkę z replikami felg ale nie mogę jej znaleśc :evil:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

mi to pachnie wloszczyzna..i raczej by z dala od nich byl..

od jakiegos czasu zauwazylem strasznie duzo tych podrob..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
jak kupowac zeby nie kupic podrob...ja pomoge chetnie kazdemu tylko prosze o wiecej szczegulow i zdjec ..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
oryginalne bmw mają wybite numery

dokładnie. numer katalogowy części i napis BMW, często też logo firmy.

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
Mnie to na BBS wyglada ale pewny nie jestem.

żadne BBS są to włoskie podróbki felg M3 E46 ostatnio pełno sie tego dziadostwa namnożyło , NIE POLECAM

Już na pierwszy rzut oka dużo im brakuje do felg z m3 e46.To jakaś tandeta w stylu ronal rondell itp.

Opublikowano
Jesli masz identyczne felgi na aucie i są jeszcze proste to sprzedawaj je tak szybko jak możesz! Badziewiem leci z kilometra, już nie włoszczyzna tylko jakis Tajwan czy cos.
BMW - Nie dla idiotów