Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być moze to głupie pytanie ale przed chwilą przyjechałem do domu swoim e39 i przed samym parkingiem poszła mi zarówka

więc pasowało by je wymienić , ino jest jeden problem...niewiem jakie znajdują się tam żarówki , czy sa to H1??

jeżeli ma do tego coś rocznik auta to jest to 97r

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświerzę trochę temat ponieważ muszę coś zrobić z moimi światłami.Chcę zmienić żarówki na blue vision (h7) ale pewnie wypadałoby wymienić od razu postojowe? Liczę na poprawę widoczności bo jazda nocą nie należy do przyjemności. Na allegro widziałem takie żarówki:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=155626860

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=157420711

Które wybrać?

• 3 lata później...
Opublikowano
witam. chcę kupić żarówki do e39 2002rok czyli po lifcie. jestem na urlopie w Polsce a auto zostalo za granicą i zapomnialem sprawdzic żarówki przed wyjazdem i tu pytanie: czy rodzaje żarówek są takie same jak w lampach przed liftem? jeśli nie to poproszę o podpowiedź jakie żarówki siedzą w światłach mijania i przeciwmgielnych? pozdrawiam :)
Opublikowano
witam. chcę kupić żarówki do e39 2002rok czyli po lifcie. jestem na urlopie w Polsce a auto zostalo za granicą i zapomnialem sprawdzic żarówki przed wyjazdem i tu pytanie: czy rodzaje żarówek są takie same jak w lampach przed liftem? jeśli nie to poproszę o podpowiedź jakie żarówki siedzą w światłach mijania i przeciwmgielnych? pozdrawiam :)

Tak jak kolega wcześniej pisał:

mijania - H7 (drogowe/długie zresztą także H7)

przeciwmgielne - HB3

Przynajmniej tak to u mnie wygląda w egzemplarzu z 2003 roku - bez fabrycznych ksenonów.

Pzdr.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
i niestety okazało się, że w moim aucie światła przeciwmgielne są wyposażone w żarówki h8... :( ostatnio kupione hb3 trafiły na półke w piwnicy. może rodzaj żarówek zależy od silnika?